Huawei esittelee Windows Phone 8 -puhelimen vuoden loppuun mennessä

3
Manu Pitkänen

Huawei esittelee Windows Phone 8 -puhelimen vuoden loppuun mennessä
Microsoftin eilisen Windows Phone 8 -presentaation mukaan yhtiöllä on neljä laitevalmistajakumppania, jotka ovat sitoutuneet tuomaan alustaan perustuvia puhelimia markkinoille. Valmistajat ovat Nokia, Samsung, HTC ja Huawei.

Viimeksi mainittu on jo ehättänyt kertoa julkisuuteen, että se aikoo tuoda markkinoille Windows Phone 8 -älypuhelimen vuoden loppuun mennessä. "Windows Phone 8:lla varustettu Huawei Ascend" tulee Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Kiinaan.

Samsung ja HTC kertoivat jo aiemmin keväällä omista Windows Phone 8 -aikeistaan. Samsung aikoo esitellä omia tuotteitaan vuoden loppuun mennessä. LG ei ollut listalla, mutta kuten Hardware.fi eilen kertoi, voi yhtiö vielä liittyä koalitioon.Edellisten laitevalmistajien lisäksi yhdysvaltalaiset operaattorit, AT&T, Verizon ja T-Mobile, ovat kertoneet tuovansa uudistettuun alustaan perustuvia laitteita.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -33%

Samsung Galaxy S10e
499 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Nokia X20 – hinta laskenut -23%

Nokia X20
231 € Kärkkäinen
299 € Elisa
299 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
169 € DNA
199 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Sony Xperia 10 IV – hinta laskenut -19%

Sony Xperia 10 IV
329 € Proshop
399 € Hobby Hall
447 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 489 €

Kommentit (3)

Curvy2
Curvy2

3

Hyvä, että on kilpailua. Huaweihan on kaiketi ykkönen näissä mokkuloissa? Olen testaillut windows 8:a tietokoneella, mutta toistaiseksi käytän androidia kännykässä.
Jos kuka Nokiaa arvostelee, niin tuo pikkunen on todella puhelin ilman mitään virrankulutusherkkuja. Akku riittää todella pitkään.
Hyvää Jussia, pysytään pinnalla :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.