Huawei esittelee Windows Phone 8 -puhelimen vuoden loppuun mennessä

3
Manu Pitkänen

Huawei esittelee Windows Phone 8 -puhelimen vuoden loppuun mennessä
Microsoftin eilisen Windows Phone 8 -presentaation mukaan yhtiöllä on neljä laitevalmistajakumppania, jotka ovat sitoutuneet tuomaan alustaan perustuvia puhelimia markkinoille. Valmistajat ovat Nokia, Samsung, HTC ja Huawei.

Viimeksi mainittu on jo ehättänyt kertoa julkisuuteen, että se aikoo tuoda markkinoille Windows Phone 8 -älypuhelimen vuoden loppuun mennessä. "Windows Phone 8:lla varustettu Huawei Ascend" tulee Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Kiinaan.

Samsung ja HTC kertoivat jo aiemmin keväällä omista Windows Phone 8 -aikeistaan. Samsung aikoo esitellä omia tuotteitaan vuoden loppuun mennessä. LG ei ollut listalla, mutta kuten Hardware.fi eilen kertoi, voi yhtiö vielä liittyä koalitioon.Edellisten laitevalmistajien lisäksi yhdysvaltalaiset operaattorit, AT&T, Verizon ja T-Mobile, ovat kertoneet tuovansa uudistettuun alustaan perustuvia laitteita.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

Curvy2
Curvy2

3

Hyvä, että on kilpailua. Huaweihan on kaiketi ykkönen näissä mokkuloissa? Olen testaillut windows 8:a tietokoneella, mutta toistaiseksi käytän androidia kännykässä.
Jos kuka Nokiaa arvostelee, niin tuo pikkunen on todella puhelin ilman mitään virrankulutusherkkuja. Akku riittää todella pitkään.
Hyvää Jussia, pysytään pinnalla :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.