Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Batmanin kotikaupunkia voi nyt ihastella Nokian 3D-kartoilla

12
Matti Vähäkainu

Batmanin kotikaupunkia voi nyt ihastella Nokian 3D-kartoilla
Nokia on julkaissut yhteistyössä Warner Bros. Entertainmentin kanssa seuraavaa Batman-elokuvaa promoavan sivuston. Sivustolla pääsee seikkailemaan Nokian 3D-karttojen avulla Batmanin kotikaupungissa Gotham Cityssä.

Kartalta löytyy muutamia Gotham Cityn tärkeimpiä paikkoja, mukaan lukien Arkham Asylum ja Wayne Tower, joihin pääsee tutustumaan karttaa tarkemmin. Aiemminkin Batman-elokuvissa yhteistyökumppanina toiminut Nokia on asettanut paikkoihin pieniä tehtäviä, joiden suoriutumisen jälkeen voi osallistua Lumia 900 -erikoispainosten arvontaan.

Kartan selaaminen ja kilpailuun osallistuminen vaatii Facebook-tunnukset ja tykkäyksen Nokiasta. Lisäksi Flash tulee olla asennettuna. Sivusto löytyy osoitteesta: http://www.nokiaconnects.com/exploregothamcity/.

Nokialta on aiemmin nähty rajattu erä Lumia 800 -puhelimia, jotka on niin ikään kustomoitu Batman-teemalla.Seuraava Batman-elokuva, The Dark Knight Rises, saa ensi-iltansa kuluvan kuun 20. päivä.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

Anonyymi käyttäjä
keke1- (vahvistamaton)

1

Tuskin kukaan tykkään nykyään Nokiasta niin paljon, että facebook-tunnuksilla tuollaiseen kikkareeseen kirjautuisi..

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
IlluminatiPuppet (vahvistamaton)

4

Illuminatin tulevaisuuden suunnitelmiahan nämä "Gothamit" (lue: Lontoo, New York jne) ovat. Eivät vain ihmiset tunnu käsittävän, että näissä on syvempi merkitys.

Vastaa
ArttuH5N1
ArttuH5N1

5

Tämähän on hauska juttu! :D

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti keke1-:

Tuskin kukaan tykkään nykyään Nokiasta niin paljon, että facebook-tunnuksilla tuollaiseen kikkareeseen kirjautuisi..


Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti xxwavx112:

"Log in with Facebook" Joopa joo, fuck you Nokia.


Ns. normaaliporukan piirissä Log in with Facebook ei ole mitenkään erikoinen juttu saatika sitten vältettävä.

Vastaa
simsim4
simsim4

7

Mikä VITTU teillä on Nokiaa vastaan??? Jos samppa tai HTC tekis saman nii hirvee ylistyskö? @1 nykyään kaikki kilpailut vaatii facen koska on hyvä että ei tartte rustailla joka sivustolle osotteita tai puhelin numeroita... Ja kyllä te meette vaikka mistäties kondomeista, hesestä, marilyn monroesta yms. tykkäämään mutta nokiaako on niin noloa mennä tykkäämään?

Vastaa
ProfaneX
ProfaneX

8

Iltasanomat sunmuut 7 Päivää lehdet tehneet tehtävänsä. Hyvin on otsikot myyneet ; ELOPILTA NOKIALLE KUOLEMAN KOSKETUS. Kaikkien mielestä on niin trendikästä mollata Nokiaa nyt.

:)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
EeFloppi@ (vahvistamaton)

9

Elop teki Nokiasta uppoavan laivan,Windowsilla varustettuna. ;-)

Vastaa
xxwavx112
xxwavx112

10

@5 Itse en halua automattisesti postattua paskaa (mainoksia) seinälleni. Ihmettelin lähinnä että miksi tuommoseen pitää kirjautua, eihän kyseessä ole mikään foorumi tai peli.

Vastaa
Raattis
Raattis

12

@7, 8.
Mikähän pakko teidän on puolustaa Nokiaa?

Jos Samppa, HTC tai, luoja paratkoon, Apple tekis jotain yhtä typerää, siitä ragetettaisiin just sen verran kun jaksaa kiinnostaa. Nokia nyt vaan on hieman lähempänä kotipesää.

Eikä tossa facebook-loginissä ole kyse pelkästä tykkäämisestä. Ennen kaikkea se on tarpeeton tuon kartan toimimisen kannalta, ja sen tarkoitus on vain spämmätä ihmisten seiniä, millä Nokia (ja bsaljardit muut) yrittävät saada ilmaista "viraalimainosta."

Iltalehden ja seiskan lukijat ovat sitten oma idioottimainen lukunsa. Ja niin melodramaattinen kuin tuo otsikko onkin, se ei ole kaukana totuudesta. Nokia on pienentynyt lyhyessä ajassa murto-osaan niin työntekijöissä, markkinaosuudessa kuin osakekurssissakin. On vain ajan kysymys, koska se kaapataan tai kuopataan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja