Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Jolla on kiinnostunut Nokian oululaisista työntekijöistä

5
Manu Pitkänen

Jolla on kiinnostunut Nokian oululaisista työntekijöistä
Nokian entisistä työntekijöistä koostuva matkapuhelinyhtiö Jolla jatkaa uusien nokialaisten rekrytointia. Yhtiö piti hiljattain rekrytointitilaisuuden Oulussa. Nokia kertoi aiemmin, että se vähentää Oulun yksiköstään 700 työntekijää.

Jolla kertoi Yleisradiolle, että sen rekrytointitilaisuus ylitti sen omat odotukset. Tilaisuuteen osallistui Jollan toimitusjohtaja Jussi Hurmolan mukaan satoja ihmisiä. Ansioluetteloja kerääntyi noin parisataa kappaletta. Hurmolan mukaan Nokian suuret irtisanomiset on Jollalle erinomainen mahdollisuus. Työmarkkinoille vapautuu paljon ammattitaitoisia työntekijöitä ja jopa kokonaisia työtiimejä.

Toimipisteen perustaminen Ouluun on ollut suunnitelmissa jo pitkään. Rahkeiden ei kuitenkaan uskottu riittävän. Nyt toiveet yksiköstä ovat heränneet uudelleen henkiin. Hurmolan mielestä: "Jos Suomessa tällä alalla toimii, Oulua on vaikea sivuuttaa."


Hurmola arvioi, että Ouluun mahdollisesti sijoitettava yksikkö voisi keskittyä tuote- ja ohjelmistopuoleen. Tarkempia tietoja hän ei kuitenkaan vielä pysty kertomaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
BBTW (vahvistamaton)

3

Jollan toimipiste Oulussa tulisi varmasti todella tarpeeseen. 700 kerralla irtisanottavaa Nokialaista tuntuu jo Oulunkin kokoisessa kaupungissa ja kaikkien irtisanottavien työllistäminen ei varmasti tule olemaan helppoa.

Vastaa
Curvy2
Curvy2

4

Hieno asia, ja toivon että lähtee hyvin käyntiin. Maailma tarvitsee aina ammattitaitoisia tekijöitä.

Vastaa
PJL78
PJL78

5

En itse henkilökohtaisesti koskaan ole ymmärtänyt sovellusten määrän merkitystä käyttöjärjestelmälle, aina on laatu merkinnyt enemmän kuin se, että omassa luurissani olisi tuhansia eri sovelluksia. Se, että MeeGolla ei ole moljoonia sovelluksia ei ole tehnyt siitä huonoa tai se, että Jollan MeeGossa ei välttämättä ole satojatuhansia roskasoveluksia ei tee siitä huonoa. Tosi on, että laatu on aina korvannut määrän, sitä vain ei aina medioissa ymmärretä, aina haukutaan sovellusten vähyyttä tietyille OS:lle ja verrataan sitä IOS:n sovellusten määrään.

Jos käyttöjärjestelä on edes hiukan parempi kuin Nokian MeeGo ja sovellukset ovat oikeasti hyödyllisiä ja saan tarpeelliset asennettua, niin olisin todella kiinnostunut Jollan luurista.

Jolla voi olla tulevaisuudessa (jopa lähitulevaisuudessa) Suomen paras puhelinvalmistaja ja suurin työllistäjä.

Avoimuus ja läpinäkyvyys toiminnassa on nyt suurinta hittiä!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja