Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Bloomberg: "Nokialta Windows Phone 8 -laitteita jo ensi kuussa"

16
Teemu Laitila

Bloomberg: Nokialta Windows Phone 8 -laitteita jo ensi kuussa
Uutistoimisto Bloombergin lähteen mukaan Nokia olisi julkaisemassa ensimmäiset uudella Windows Phone -versiolla varustetut puhelimet jo Nokia World -tapahtumassa. Bloombergin tiedot vahvistavat aiempaa kiinalaissivuston huhua, joka povasi ensimmäisten WP8-laitteiden julkaisua syyskuun viidennelle päivälle.

Bloombergin mukaan "perillä asioista oleva" lähde kertoo, että "Nokia aikoo julkaista ensimmäiset Windows Phone 8 -laitteet jo ensi kuun alussa järjestettävän Nokia World -tapahtuman yhteydessä". Bloombergin lähteen mukaan tavoitteena olisi saada laitteet myyntiin vielä ennen äärimmäisen tärkeää joulusesonkia, vaikka laitteiden saanti kauppojen hyllylle julkaisun jälkeen on ollut Nokialle erityisen hankala prosessi viime vuosina.

Uutistoimiston analyysin mukaan Nokian tavoitteena olisi saada laite julkistettua ennen Applen syyskuun 12. päivälle ennustettua seuraavan iPhone-mallin julkaisua.Nokia World järjestetään tänä vuonna Helsingissä uudenlaisessa formaatissa, johon kuuluu useampi pieni tapahtuma edellisvuosien ison tapahtuman sijaan. Julkaisuhuhuissa liikkuvalle syyskuun viidennelle päivälle on luvassa jälleenmyyjille ja operaattoreille (sekä toivottavasti lehdistölle...) tarkoitettu kutsuvierastapahtuma.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (16)

ep_
ep_

1

Uutiseen voisi lisätä sen, että Nokian Aleksanterinkadun myymälän eteen on laitettu kyltti jossa lukee: "Something amazing is coming... 7.9."

Vastaa
mcmopo
mcmopo

2

@1

Eikös tuosta ollut erillinen uutinenkin jossain vaiheessa. Eli voisi melkein pistää linkin myös vanhaan uutiseen ennemmin.

Vastaa
ep_
ep_

3

Niin ja tuo päivämäärähän osuu juuri Nokia Worldin jälkeen. Nokia World on 5.9.-6.9. ja tuo tapahtuma osuu siis, heti sen jälkeen. Voisiko Nokia Worldissa julkaistuja laitteita tulla myyntiin jo silloin?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
taktiikka pelaa. (vahvistamaton)

4

Samoihin aikoihin Samsungilta on myös tulossa WP8 -malleja!.Ehkä kuukausi myöhemmin.... ;)

Vastaa
Taeco
Taeco

5

@4 Jotenkin vähän tuntuu siltä, että Samsungin WP myynti ei tule saamaan ainakaan juuri sen suurempaa prosenttiosuutta, kuin ennenkään, kun Sampalla on päätähtäimessä aivan muu alusta. Nokian WP-kilpailijat eivät ota kyseistä alustaa samalla tapaa tosissaan ja tuotokset ainakin ennen ovat lähinnä jääneet valmistajan lippulaivamallien jalkoihin, jotka käyttävät Androidia.

Noh, voihan sitä parannustakin tapahtua, kilpailu kun kelpaa kuluttajalle aina.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

6

Uusien puhelimien tuleminen Nokia Worldissä on aika päivänselvää. Nokian vuoden tärkein tapahtuma tuskin jätettäisiin ainoastaan pikkutuotosten varaan. Mitä taas myyntiaikataulusta, niin voipi olla että alkaa tärkeimmillä markkina-alueilla heti (kuten Lumia 800 tapauksessa) ja muille markkinoille porrastetusti. Suomeen ehkä joulumarkkinoille.

Vastaa
Malboro
Malboro

7

Toivotaan että tämä olisi nyt sitten se "valmis" puhelin nokialta. Eikös Lumia 800 ja 900 julkasitu suhteellisen lähekkäin täällä suomessa ja hetki 900 jälkeekin sai todeta, ettei sekään vielä ollut se "paras" malli.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

8

Jos Nokia World on 5.-6.9., niin mitäs tosiaan tuo Hesan Nokia kioskin "Something amazing...7.9." sit meinais...
Ei se niin kuitenkaan voi mennä, että WP8 julkaistaan sekä että... Ja tuskin se meinaa vain, että kaupan remontti valmistuu... Jännä homma. :)

Vastaa
Taeco
Taeco

9

@8 Jospa Nokialta nähtäisiin sellainen ihme, että puhelimet julkaistaisiin Nokia Worldissa ja heti seuraavana päivänä lippulaivaputiikki auki ja puhelimet myyntiin.

Kun katsoo Nokian aiempien julkaisujen ja kaupan hyllyille saamisen väliin ammottavaksi jääneitä ikuisuuksia, se vaikuttaa kuitenkin melkosen absurdilta ajatukselta.

Nokian tuntien tämä "amazing" häpeninki varmaan kuitenkin tuottaa pettymyksen ja putiikin remontti vain valmistuu. :/ Korkeintaan vaijerin päähän näytemalleja. Mutta mistäpä sitä koskaan tietää...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
JesseKristian (vahvistamaton)

11

Eiköhän tuo 7.9 "Something amazing" voi viitata vaikka ennakkovarauksien alkamiseen. Tai siihen, että puhelin tulee liikeeseen näytille mallikappaleena tms. Hieno hommahan se olisi jos tulisi myyntiin jo noin nopealla varoajalla.

Vastaa
johtaja59
johtaja59

12

Se olisikin todella amazing, jos niitä saisi jo seuraavana päivänä kaupasta, joten luulen sen tarkoittavan vain remontin valmistumista :)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Nokia is dead!!. (vahvistamaton)

14

Tämä tarkoittaa sitä,että viimeinen Nokia merkillä varustettu puhelin myydään täällä ja seuraavat ovatkin sitten pelkästään Nokia Lumia nimellä!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
mikseh2 (vahvistamaton)

15

@13
Trolololo. Johan Nokialtakin jo kommentoitiin, että tuo koskee vaan kaupan remppaa, ei mitään tuotejulkistuksia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja