Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Elop: Windows Phone 8 -puhelimia julkistetaan pian

10
Matti Vähäkainu

Elop: Windows Phone 8 -puhelimia julkistetaan pian
Nokia on vakuuttanut julkaisevansa eturintamassa tulevan sukupolven Windows-puhelimia. Syyskuun alkupuolella järjestettävältä Nokia Worldiltä odotetaankin jo ensimmäisiä julkistuksia. Reutersin haastateltavana käynyt toimitusjohtaja Stephen Elop vahvistaakin kuvitelmia varovasti.

Elopin kommentti Reutersille on hyvin poliittinen: "suhteellisen lyhyellä aikataululla". Uutuuspuhelimia ei kuitenkaan kannata odottaa heti tapahtuman jälkeen kauppoihin, vaikka julkistuksia tehtäisiinkin.

Nokian tapauksessa varsinainen myynti voi alkaa vasta useita kuukausia myöhemmin. Pessimistisimpien arvioiden mukaan aikaa voi vierähtää jopa yli puolta vuotta. Mikäli hiljalleen parantuneesta julkaisutahdista voi mitään päätellä, tulee ensimmäinen Windows Phone 8 -puhelin kauppoihin kuitenkin vielä tämän vuoden puolella.

Huhut uusien Windows-puhelinten ympärillä kiihtyvät, kun Nokia World lähestyy. Uusimmissa vuodoissa esitellään 4,3-tuuman näytöllä varustetun WP8-laitteen etupaneelia. Vaikka kiinalaislähteiden luotettavuus ei aina ole huippuluokkaa, on usein vuodoissa vähintäänkin pieni totuuden jyvä.


Edelleen on yhtä epäselvää koska puhelimet löytävät kuluttajien tai lehdistön käsiin, mutta epäilyt Nokia Worldin aikaan tapahtuvasta julkistuksesta vahvistuvat. Ehkäpä ensimmäisiä Nokian WP8-laitteita esitellään 25. syyskuuta järjestettävässä Collaboration Day -tapahtumassa, jonka sisältö ja kutsulista ovat vielä hämärän peitossa.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

Anonyymi käyttäjä
Pylpyrä20 (vahvistamaton)

1

"Nokian tapauksessa varsinainen myynti voi alkaa vasta useita kuukausia myöhemmin. Pessimistisimpien arvioiden mukaan aikaa voi vierähtää jopa yli puolta vuotta. Mikäli hiljalleen parantuneesta julkaisutahdista voi mitään päätellä, tulee ensimmäinen Windows Phone 8 -puhelin kauppoihin kuitenkin vielä tämän vuoden puolella."

Julkaisutahti on eri asia kuin myyntitahti. Nokian tapauksessa saa ainakin Suomessa odottaa 4 kuukautta julkistuksen jälkeen hyödykettä kauppoihin. Siis ne jotka vaivautuvat odottamaan...

Vastaa
DragoonJ
DragoonJ

2

Mikä kiire siinä luurin hankinnassa on? Eri asia tietenkin jos edellinen älyluuri on hajalla tai ei toimi kunnolla. Itseä harmittaa noiden luurien hankinassa se kun ei niitä kaikkia vaihtoehtoja pääse kunnolla testaamaan. Se että pääset hipelöimään jossain puhelinmyymälöissä vähän aikaa niitä muutamaa mallia ei oikein riitä antamaan riittävän hyvää kuvaa puhelimen toiminnasta.

Vastaa
Ranvier
Ranvier

3

@Totta. Tähän asiaan pitäisi saadakin suuri muutos. Esimerkiksi jälleenmyyjillä voisi olla jokaisesta myymästään mallista ns. lainakappaleita, joita he voivat sitten antaa kuluttajille pidempiaikaiseen testikäyttöön, jotta he voivat sitten päättää, mikä niistä puhelimista olisi nyt itselle sitten se kaikista sopivin. Tähän pitäisi saada jonkinlainen virallinen linja.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
JjjP (vahvistamaton)

5

Vaikka vähän joutuu odottamaan, niin Jolla pesee Nokian. Yleensä vastaavissa tilanteissa (Nokia) yhtiön parhaat osaajat ovat tajunneet lähteä kilpailijalle. Jne.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

6

@5
Kas jotain positiivistakin kaiken (erikoisen) katkeruuden joukossa välillä... Nyt Nokian "murskaakin" kotomainen Jolla. On se jännä juttu...
Mitäpä, jos Nokia saakin taas tuulta siipiensä alle ja ostaa hyväksi kypsyneen Jollan "takaisin" vuonna 2014? ;)

Toisaalla uutisoitiin Nokian julkaisevan WP8 luurit New Yorkissa syyskuun alussa ja julkistuslistalla olisi myös paljon huhuiltu tabletti... Tiedä sitten. Mulle kelpaisi kyllä. Odottelen mielenkiinnolla Nokian tulevia julkistuksia.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ei hyvää päivää Eflo (vahvistamaton)

7

Jos uusien mallien kauppoihin tuloaika venyy puolikin vuotta,niin sissos!!.Mm.Samsungilla on omat WP8 mallit myynnissä silloin jo!!.

Vastaa
djtob
djtob

8

@7. Rölli, turhaa sinä yrität kun tiedetään ettei Samsungilla ole sellaisia etuja mitä Nokialla on tarjolla. Ryömi takaisin koloosi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
JesseKristian (vahvistamaton)

9

@ 2 & 3

Joo, oishan se kiva että autonkin saisi koeajon sijaan lainaan pariksi viikoksi, ettei tule ostettua huonoa mallia. Miettikäähän nyt sekunnin verran asiaa myös jälleenmyyjän kannalta.. Luulisi että netistä löytyvät valtaisat määrät monenlaisia arvosteluita ja mahdollisuus kokeilla käyttöjärjestelmää kaupassa antaisi jo ihan riittävät perusteet hankinnalle.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

10

@9
Et kai oleta, että #2 tai #3 olisivat tosissaan ollu? Eihän ne voinu olla. Tai sit ovat jossain muissa ulottuvuuksissa keskenään... =)

Jos nyt asiaa spekuloimaan lähdetään, niin eihän esim. vaatteen ostajakaan tiedä kaupassa muuta kuin sen, että tykkääkö vaatteesta ja sen väristä sillä hetkellä. Aina ei tiedä sitäkään. Sama homma luurien kanssa. Kauppaan mennään ostamaan itselle sopivaa ja jos hyllystä löytyy testikapula sitä räplätään kunnes päätös on syntynyt. Omat mieltymykset voi sit tietenkin muuttua viikon, kuukauden tai vuosien päästä ja luuri tuntuu siinä kohtaa huonolta/riittämättömältä. Sit täytyy palata lähtöruutuun ja aloittaa prosessi uudestaan. Niinhän se kaikessa toimii...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja