Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia-johtaja varoittaa Samsungia: uudet Lumiat tulevat

19
Matti Vähäkainu

Nokia-johtaja varoittaa Samsungia: uudet Lumiat tulevat
Viimeisen 24 tunnin aikana on käynyt selväksi, että uuden sukupolven Lumia-puhelinten julkistus on kolmen viikon päästä tosiasia. Eilen Stephen Elop kertoi puhelinten saapuvan pian ja heti perään lehdistölle lähetettiin kutsu New Yorkissa 5. päivä järjestettävään tilaisuuteen. Nyt Nokian Chris Weber jo varoittaa Samsungia uusista Lumia-laitteista.

Myyntijohtaja Weber ilmoittaa Twitterissä Samsungille, että on parempi olla varuillaan, sillä uuden sukupolven Lumia-puhelimet saapuvat pian. Ilmeisesti Weberillä riittää uskoa Nokian uutuuksiin niin paljon, että toista kymmentä miljoonaa myynyt kilpailija Android-leiristä ei pelota.
Weberiltä voisi kysyä myös, että tuleeko Samsungin olla jo nyt varuillaan, vaikka julkistus -- puhumattakaan kauppoihin saapuminen -- ei ole vielä lähelläkään. Kommentista on löydetty myös sanaleikkiä Samsungin Galaxy Note -puhelimeen, jonka on arvioitu viittaavan suurempaan Lumia-puhelimeen.

Ehkäpä suljettujen ovien takana tiedetään jotain mistä voi olla näin itsevarma. Tai sitten kala räpiköi kuivalla maalla. Sen tiedämme 20 päivän päästä.Kommentit (19)

Tässähän tämä (vahvistamaton)

1

Tää on sitä kuuluisaa mainostamista ainoostaan. Kyllä itseäni toki kiinnostaa millainen tuo WP8 on, mutta en kyllä usko Andoidin tai iOSin kaatajaksi edelleenkään. Sorry Nokia. Toisaalta eihän se ole suomalainen firma ollutkaan pitkään aikaan, niin ei tässä häpeemistä ole.

Vastaa
Tässähän tämä (vahvistamaton)

2

Tää on sitä kuuluisaa mainostamista ainoostaan. Kyllä itseäni toki kiinnostaa millainen tuo WP8 on, mutta en kyllä usko Andoidin tai iOSin kaatajaksi edelleenkään. Sorry Nokia. Toisaalta eihän se ole suomalainen firma ollutkaan pitkään aikaan, niin ei tässä häpeemistä ole.

Vastaa
Ralle_ (vahvistamaton)

3

Nokia päihittää muut puhelinvalmistajat kirkkaasti ylimielisyydessä ja nopeassa markkinaosuuksien menetyksessä.

Vastaa
Elop&Weber @ (vahvistamaton)

4

Aikamoista uhoamista jälleen,jopa ylimielistä joka on kyseisessä fimassa ollut tapana!!.Tästä ei voi seurata mitään hyvää ainakaan. =)

Vastaa
johtaja59
johtaja59

5

Onneksi Nokian valmistamissa luureissa on markkinoiden paras navi ja kamera. Näillähän sen Nokian piti erottua muista WP luureista, mutta kuinka kävi.
Nokia luultavammin luovuttaa lisenssit ilmaiseksi, kun M$ niin sanoo.

Vastaa
mietaas
mietaas

7

mistä näitä tolloja nokian johtajia oikein sikiää?

edellinen sai kenkää mutta tämä weberi tuntuu olevan samanlainen tollo.

tyhjät tynnyrit kolisevat eniten!

t. osakkeenomistaja

Vastaa
King Farthur (vahvistamaton)

8

"Onneksi Nokian valmistamissa luureissa on markkinoiden paras navi ja kamera."

Ainakaan Lumia 900:sa ei ole kummoinen kamera. Enkä ole ainoa joka on tätä mieltä: http://www.phonedog.com/2012/04/15/the-...-is-the-camera/

Ja Pureview:n todellinen ykstyiskohtien määrä resoluutiokartassa on noin 3100 LPH eli ~12,7 mp
http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idT...2&idPhone3=4238

Mutta mitä näistä optiikan ja pienten pikselien rajoituksista, ehkä Nokia julkistaa 1000 megapikselin kamerapuhelimen. Sitten lähtee myynti vetämään - tai sitten ei.

Vastaa
pitokokka
pitokokka

9

Eihän johtajan kommentti selitä muu kuin se, että jotain Samsung komponenttia käytetään ja uutta suuria myydään ennakoitua enemmän tai vähemmän. Windows PureView on ainoa mikä saisi nousemaan kunnon hypen. Qwerty - fyysinen näppispuhelin voisi aiheuttaa lievää säpinää.

Noin yleisesti, Nokialla on yleensä paremmat kamerat ja navigointi. Ei ole yksi eikä kaksi lehtijuttua, missä 808:a verrataan järkkäriin. SIII:n kamera ei pärjää edes N8:lle, saati sitten 808:lle.

Vastaa
WP Nokia=USA (vahvistamaton)

10

Joo,mutta Nokia 808 Pureviewissä on ..."kuoleva käyttis"!!.Se pilaa kokonaisuuden.

Vastaa
Perttu7
Perttu7

11

Nokian Kannattais ennemmin pitää turpansa kiinni koska nokialla tuskin on kauaa iloa Lumia puhelimista! Samsungilta saa kuitenkin paljon parempia älypuelimia!

Vastaa
puh.joht. (vahvistamaton)

12

Mahtavaa, kohta saadaan puhelin, tabletti ja pöytäkone toimimaan synkassa.

Vielä kun jossakin vaiheessa tärskäytetään PureView niin paketti on valmis. Ja pelijonnetkin varmasti pääsevät nauttimaan konsoleineen samasta paketisa..

Aija.. kyllä kohta kelpaa.

Vastaa
Sefriol
Sefriol

13

Aika mielenkiintoisia johtopäätöksiä afterdawn vetää yhdestä lauseesta. Ainakin saa tämän keskustelupalstan trollit vetämään kärrynpyöriä.
Noh, Nokia markkinointijohtaja näkyjään osasi hommansa, sillä nyt kyseinen viesti on jokaisessa tiedotusvälineessä ja jokainen tietää, että Nokia julkaisee uudet puhelimensa syyskuussa. Perinteistä amerikkastrategiaa, jossa kilpailijan nimellä mainostetaan itseään (vertaa Applen Mac vs Windows mainokset.).
En sitten tiedä, mutta Weberin Note-sanan käyttö oli aika mielenkiintoinen. Ehkä vähän lisää viitteitä siihen, että Nokia aikoo julkaista Galaxy Notelle kilpailijan?
Toivotaan, että tulee puheiden arvoisia tuotteita.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

14

Itseäni ei kiinnosta tuo windows puhelin enää ollenkaan kun pääsin testailemaan W8:a PC:llä. Sen sijaan Jollan julkaisuja odotan kuin kuuta nousevaa.

Vastaa
fanwars
fanwars

15

Nyt pitäis päättää että ostaakko saman tien SGS3 vai ootanko tätä uuttaa WP "messiasta" joka kuitenkin osoittautuu pettymykseksi.

Vastaa
Crisu Weber @ (vahvistamaton)

19

Nyt voi "kuittaa Nokialle samalla mitalla takaisin!!!. =)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja