Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Asha-puhelimiin Farmville-firman pelejä

4
Matti Vähäkainu

Nokian Asha-puhelimiin Farmville-firman pelejä
Nokia on tänään kertonut Conversations-blogin välityksellä uusia kuulumisia yhteistyöstä Zyngan kanssa. Muun muassa Farmvillestä ja Draw Something -pelistä tutun Zyngan pelejä nähdään Nokian Asha-kosketusnäyttöpuhelimissa.

Nokia panostaa Asha-puhelimien viihdesisältöön erityisesti peleissä. Jo aiemmin puhelimilla on voinut pelata Electronic Artsin, Gameloftin ja tietysti Rovion pelejä.

Kosketusnäytöllisiin Asha-luureihin saapuvat nyt Zyngan peleistä Zynga Poker sekä supersuosittu Draw Something. Molemmat saapuvat ladattavaksi Nokia Kauppaan ilmaiseksi. Tuetut laitteet ovat Asha 305, Asha 306 ja Asha 311. Nokia kertoo pelejen saapuvan Nokia Kauppaan myöhemmin tänä vuonna.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

hamsu2
hamsu2

1

Tuo on hyvä strategia nokialta panostaa viihteeseen noissa halvoissa kosketusnäytöissä,nuorisolle suunnatuilla halvoilla kosketusnäyttö puhelimilla nokia tahkoo rahaa samsungin kiusaksi

Vastaa
johtaja59
johtaja59

2

Mutta missä matopeli, entä miksei puhelimiin voisi laittaa vakiona perinteisiä pelejä, kuten Tetris, pokeri, pasiansseja.
Farmville ei mielestäni oikein sovi puhelimeen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
WP Nokia=USA (vahvistamaton)

3

Ei mua ainakaan mikään halpa Symbian Pasha Nokialainen kiinnosta!. =)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja