Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Belle Refresh päivitti selaimen

7
Matti Vähäkainu

Nokian Belle Refresh päivitti selaimen
Nokia on tänään julkaissut päivityksen Belle-puhelimilleen, kertoo It-viikko. Versionumeroa 111.040.1511 kantava päivitys tulee heti saataville seuraaville puhelinmalleille: Nokia N8, Nokia E7, Nokia C7, Nokia C6-01, Nokia X7 ja Nokia Oro.

Vielä tämän viikon aikana lisäksi Nokia E6 saa päivityksen ja Nokia 500:lle se saapuu seuraavien viikkojen aikana. Nokia kertoo keskustelualueellaan, että päivitys tuo mukanaan muun muassa uuden selaimen, joka tukee HTML5-sisältöä, uusia widgettejä sekä N8:lle uusia kamerasovelluksia.

Päivitys saapuu eri maihin ja operaattoreille eri aikaan. Ensimmäisenä ovat vuorossa perusversiot, joissa ei ole maa- tai operaattorikohtaisia asetuksia.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Taeco
Taeco

3

Toimiiko Skype tässä? Talvella kun päivitettiin Nokia 500 Belleen, Skypeä sai sai odottaa yli kuukauden. Omassa käytössä olevasta E7 ei ole tietoa, kun päivin vasta, kun Skypen siihen varmasti sai. Tulis meinaa ulkomaan puhelut vähän turhan kalliiksi noin niinkuin aktiivisesti soitellessa.

Ja muutenkin toimiiko vanhat ohjelmat uudessa käyttiksessä, kun niitä tuskin maan hirveästi enää päivitellään?

Vastaa
6630nokia
6630nokia

7

Päivitin eilen puhelimeeni. Mitään näkyviä muutoksia en huomannut äkkiseltään. Tosin nettiselainta en ole nyt puhelimellani käyttänytkään.

//muokattu 30.8. klo 12.26: tuli kokeiltua nettiselainta, ja kyllähän ainakin tuo osoiterivi oli uudistunut sillä lailla, että kun siihen kirjoittaa osoitetta, niin siihen alas tuleva osoitevalikko (tai mikälie) on erilainen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.