Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian NFC-kauitin saa jatkoa

4
Matti Vähäkainu

Nokian NFC-kauitin saa jatkoa
Nokia julkaisi noin vuosi sitten, yhtäaikaa N9-älypuhelimen kanssa, kannettavan Nokia Play 360 -kaiuttimen. Erityisen kaiuttimesta tekee paitsi sen tapa lähettää tasaisesti ääntä ympärilleen myös NFC-tuki, jolla Bluetooth-paritus puhelimen kanssa onnistuu pelkällä kosketuksella.

Yhtiö on jatkanut kehitystä laitteen parissa ja tuo nyt uuden version markkinoille. Kauitinsuunnittelun on tehnyt tällä kertaa JBL, jonka kanssa Nokia on määrä julkaista myös tulevaisuudessa äänilaitteita.

Uutuus kantaa nimeä JBL PlayUp Portable Speaker for Nokia. Pitkästä nimestä huolimatta kyseessä on pitkälti Nokia 360 Playn kaltainen laite. Muutoksia on kuitenkin tapahtunut sekä ulkopinnoissa että sisuksissa. Muovia on entistä kestävämpää ja sisukset on suunniteltu täysin uusiksi JBL:n ammattilaisten käsissä.Erityisesti Lumia-mallistoa silmälläpitäen suunniteltu laite ottaa vastaan musiikin Bluetoothin välityksellä ja tukee edeltäjänsä tapaan NFC-paritusta. Myös 3,5 millimetrin liitäntä on niitä laitteita varten, joista ei Bluetoothia löydy.

760 gramman painoinen laite saapuu neljällä eri värivaihtoehdolla ja sille luvataan 10 tuntia akkukestoa. Hinta tulee olemaan arvion mukaan 149 euroa ja myyntiin laite saapuu vielä tämän vuoden aikana.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
hiano (vahvistamaton)

1

JEEE!! Mahtavuutta! Laitan ton keskelle huonetta ja juoksen sen ympäri.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.