Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia 610:n seuraajassa neljän tuuman ruutu

3
Teemu Laitila

Lumia 610:n seuraajassa neljän tuuman ruutu
Nokia aikoo tulevaisuudessakin jatkaa budjettiluokan Windows Phone -laitteiden parissa, sillä valmistajalla on jo työn alla seuraaja yhtiön tähän mennessä halvimmalle WP-laitteelle Lumia 610:lle. The Vergen mukaan Glory-koodinimellä tunnettu malli kasvattaa näytön koon nykyisestä 3,7 tuumasta neljään.

Vergen lähteet eivät paljasta puhelimesta muita tietoja, mutta todennäköistä on, että sisuksista löytyy pian odotetuista uusista malleista poiketen vain yksiytiminen hitaampi prosessori. Myös muistin määrä tuskin kasvaa yli 256 megatavun, mikä jättää osan sovelluksista (kuten Skype ja pelit) halvimman mallin käyttäjien saavuttamattomiin.

Yksi mielenkiintoisimmista tiedonmuruista on myös Gloryn käyttöjärjestelmä, joka ei ole Microsoftin uusi Windows Phone 8, vaan toisen sukupolven Windows-puhelimille tarkoitettu päivityspaketti Windows Phone 7.8. Nähtäväksi jää pystyvätkö Nokia ja Microsoft venyttämään paljon työpöytä-Windowsin tekniikkaa lainaavan Windows Phone 8 -järjestelmän myös halvimpiin kategorioihin, vai luovatko halvimmat mallit oman erillisen kategoriansa, joka jää paitsi nimenomaisesti WP8-alustalle suunnatuista sovelluksista.Nokia Gloryn ei uskota näyttäytyvän vielä tämän viikon Windows Phone -tilaisuudessa, vaan se saapuu markkinoille myöhemmin syksyllä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Malboro
Malboro

1

Ikävää että näistä halvoista puhelimista on yleensä vain päänvaivaksi varsinki tavallisille ihmisille. Noh nähtäväksi jää miten järkevä / toimiva ratkaisu tuo 7.8 on...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
iphooni (vahvistamaton)

2

Ratkaisu ei ole järkevä eikä toimiva. Se vaan on nokialle pakkorako jos symbian on ajettu alas ja varsinainen wp8 ei pyöri halvassa raudassa.

Vastaa
tonttila
tonttila

3

Yleensähän noita halvimpia ostetaan tenaville ja silloin pelien toimivuus on kaiken a ja o.. Nyt säästetään väärässä kohtaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.