Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Älypuhelin budjetilla: Nokia Lumia 820

11
Janne Häyrynen

Älypuhelin budjetilla: Nokia Lumia 820
Nokia toi tänään uutta väriä älypuhelinten keski- ja kärkikasteihin. Tänään julkaistu Nokia Lumia 820 on hintatietoisemman älypuhelinostajan valinta.

Lumia 820 -mallissa on tyydytty lähes kaikessa hieman vähempään kuin Nokia Lumia 920:ssa. Yhteisiä ominaisuuksia ovat 1.5Ghz Dual Core Snapdragon S4 suoritin, tuki LTE-verkkotekniikalle, RAM-muistin määrä (1 gigatavu) ja Qi wireless charging - langaton akunlataustekniikka. Yhteistä puhelimille on myös käyttöjärjestelmä, Windows Phone 8.

Rautapuolella on valittu kuitenkin monelta osin toisin. Näyttö on 4,3 tuuman 800x480 resoluutiolla varustettu ClearBlack OLED kosketusnäyttö Super Sensitive touch -tekniikalla varustettuna. Myös kamera on hieman kiusoittelevasti karsittu PureView -nimikkeestään. Se on kohtuullisella 8 megapikselin kennolla varustettu, mutta muun muassa PureView:n optiset kuvanvakausominaisuudet puuttuvat. Videotallennus onnistuu Full HD 1080p tarkkuudella 30 ruutua sekunnissa. Etukamera on VGA-tarkkuuksinen. Massatallennustilaa tässä mallissa on 8 gigatavua, ja laite tukee microSD-kortteja. Akku on hieman 920:tä vaatimattomampi, 1650mAh versio.Nokian edukkaampi vaihtoehto tuo mukanaan paitsi useampia ja räväkämpiä värivaihtoehtoja, myös vaihdettavia kuoria, ei vain tyylin vuoksi, vaan esimerkiksi langatonta latausominaisuutta varten, tai suojaamaan puhelinta paremmin. Hintaa laitteelle ei tänään vielä paljastettu.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (11)

Anonyymi käyttäjä
Jokkeriman (vahvistamaton)

2

Nii siis Q2 loppuun on myyty 7miljoona. Kannattaa kuunnella lauseet loppuun

Vastaa
ep_
ep_

3

Lainaus:

Nokian edukkaampi vaihtoehto tukee paitsi useampia ja räväkämpiä värivaihtoehtoja, myös vaihdettavia kuoria, vedotakseen kenties trenditietoisempaan väestönosaan. Hintaa laitteelle ei tänään vielä paljastettu.


Ei ei... No osiksi joo, mutta kuorilla on muukin tarkoitus.

Tuossa näistä vaihdettavista kuorista:
http://www.youtube.com/watch?v=fOpLINXx_GE&feature=plcp

Kuoria on kolmea tyyppiä: tavallisia, suojakuoria ja sellaisia kuoria, jostka lisäävät langattoman latauksen. Langaton lataus ei siis ole perusominaisuus, mutta kuoren vaihtamalla sen saa Lumia 820:aansa. Nuo suojakuoret ovat tavallisia kestävämmät, joten niiden kanssa puhelin kestää paremmin.

Vastaa
ep_
ep_

4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Nokia Conversations:

One very unique feature of the Lumia 820 is the availability of interchangeable shells. These offer different features and different functionality, depending on how you want to dress your Lumia for whatever the day holds, whether that be access to wireless charging, a more rugged exterior or simply a change of style.


http://conversations.nokia.com/2012/09/...okia-lumia-820/

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
mahtavaa!!!!!!! (vahvistamaton)

5

Vihdoin!! Tässä ovat nokian tulevan menestyksen avain!! Jos joku ei vielä usko nokian uuteen nousuun on kyllä idiootti!! Kiittos nokia näistä mahtavista puhelimista, kauan eläkön nokia lumia!!

Vastaa
arcanix
arcanix

8

Induktiolataus saisi kyllä tulla pikkuhiljaa kaikille standardiksi. Teknologia on ollut olemassa vaikka kuinka kauan, mutta harva valmistaja sitä käyttää.

Vastaa
simsim4
simsim4

9

Tää on niiku Lumia 900 advanced... Ostan kyllä ensivuonna Nokian wp puhelimen. Oli vuoden odotuksen arvoinen... Jos vaikka keväällä tulis joku 4,8"+ ku ei oikeen viittis mennä takas tohon 4,3" ku nyt ollaan 5,3".

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kuntelo (vahvistamaton)

10

Miten niin budjetilla? Ei hintaa ole edes päätetty vielä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ademeion (vahvistamaton)

11

"Älypuhelin budjetilla: Nokia Lumia 820"

Jos juttuja käännetään englanninkielestä, olisi käännökset hyvä tehdä loppuun asti. "Älypuhelin budjetilla" lienee käännetty lauseesta "smart phone with a budget". Kyseinen ilmaus on englanninkielen erikoisuus, jonka kääntäminen sanasta sanaan suomeksi ei tuota järkevää lopputulosta.

"Budjetti" tarkoittaa tulo- ja menoarviota, ei sitä, että käytettävissä on vähän rahaa. Budjetti voi olla valtava tai pikkuruinen.

Käännösehdotuksia:

- Älypuhelin pienemmälle budjetille: Nokia Lumia 820
- Älypuhelin vähemmällä rahalla: Nokia Lumia 820

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.