Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung ja HTC valmiita haastamaan Applen oikeuteen iPhone 5:n takia

4
Manu Pitkänen

Samsung ja HTC valmiita haastamaan Applen oikeuteen iPhone 5:n takia
Aasialaiset Android-valmistajat, Samsung ja HTC, ovat valmistautuneet haastamaan teknologiayhtiö Applen oikeuteen vielä julkistamattoman iPhonen 5:n takia. HTC:n syytökset on jo ehätetty toteamaan varsin vahvoiksi.

Samsungin ja HTC:n valmius haastaa Apple oikeuteen johtuu yhtiöiden arvioista, että seuraava iPhone tukisi LTE-mobiiliyhteyttä. Oikeudet 3G-patentteihin Apple sai itselleen aikoinaan edullisesti, koska ne kuuluivat ns. FRAND-ehtojen alaisuuteen. LTE-patentit ovat kuitenkin aivan toinen juttu, sillä niitä ei lueta vielä essentiaaleiksi. Näin ollen HTC:llä ja Samsungilla on oikeus periä niiden käytöstä korkeitakin taksoja.

Samsungin hätävalmiudesta kertoi Korea Times. Lehden mukaan Samsung tulee mahdollisissa haasteissa keskittymään Yhdysvaltojen ja isojen Euroopan maiden markkinoihin.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (4)

MursuMafia72
MursuMafia72

1

Haastaa oikeutee asiasta mitä ei ole vielä tapahtunut, eikä pakosti tule tapahtumaan. Jotenkin kyllä toivon että apple ei tule käytämään "sitä"?.
Ja jos tulee niin kyllä apple taitaa voittaa oikeuden.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ihan oikein applelle (vahvistamaton)

2

Hyvin tulee hidastamaan myyntiä :) Sitä saa mitä tilaa. OIkein mädälle omenalle! Toivottavasti vastaavasti menee pannaan koko 5:sen myynti amerikassa ja euroopassa! Olisi ihan oikein sille kun suurisuuna pätemässä muille.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Lumia667 (vahvistamaton)

3

Naurattaa jo valmiiksi, millaista surua ja raivoa aiheuttaisi se, että Apple saisi kerrankin maistaa omaa lääkettään. Tuollaiset patentit ovat jo aiheellisia ja niitä tuleekin puolustaa. Jos oikeus tuomitsee tämänkin Applen eduksi eikä se joudu maksamaan normaalia hintaa tekniikan käytöstä, se olisi erikoista. Jos samanlaista myyntikieltoa ei tilanteen sitä vaatiessa asetettaisi Applen vaan aina vaan vastapuolen tuotteille, se olisi vielä erikoisempaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pekkapuupää (vahvistamaton)

4

Amerikassa ei varmaan myyntikieltoa saada kun ne pelaa omaan pussiin siellä mutta muilla alueilla saattaa toteutuakkin

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.