Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkaisi vaihteeksi muutakin kuin lippulaivamalleja

10
Valtteri Ahonen

Nokia julkaisi vaihteeksi muutakin kuin lippulaivamalleja
Nokia julkaisi eilen Asha-tuoteperheeseensä kaksi uutta jäsentä. Asha 308 ja 309 liikkuvat molemmat alle sadan dollarin hintaluokassa ja tulevat myyntiin vielä tämän vuoden puolella.

Puhelimet ovat ulkoisesti identtisiä. Molemmissa on 3" kapasitiivinen kosketusnäyttö, 2G-yhteydet sekä microSD-korttien tuki. Erona on Asha 308:n Dual Sim -ominaisuus, jonka avulla käyttäjä voi helposti vaihdella kahden eri sim-kortin välillä. Dual Simin sijasta 309-versioon on laitettu WiFi.

Uusiin Ashoihin on edellisten tapaan saatavilla 40 ilmaista EA-peliä, Facebook- ja Twitter-sovellukset sekä uutena ominaisuutena selaimen kautta toimiva video-stream. Näin ollen esimerkiksi Youtube toimii puhelimen oman selaimen kautta.

Puhelinten lisäksi Nokia julkaisi uuden version suositusta Nokia Life -sovelluksestaan. Alkuperäinen Nokia Life toimi ilman datayhteyttä, mutta oli sisällöltään luonnollisesti rajoittunut. Nyt uusi Life+ on viety nettiin.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

Bodomed
Bodomed

1

Dodih tietää mitä pyytää pukilta jouluna! Aivan loistava vaihtoehto pre-paid puhelimeks. Varsinkin jos sattuu olemaan kaks pre-paid liittymää... Muutenkin kätevä laitos varmasti. Jos vielä saa kuvan värisenä olen erittäin tyytyväinen!

Vastaa
Curvy2
Curvy2

2

Nokiaa arvostellaan ihan suotta. Mulla on kakkospuhelimena pikkunen 5030 puhelin ja mikä sen tekee hyväks, että se on oikea puhelin. Akku kestää todella pitkään ja kuuluvuus on mitä mainioin. Vastaavasti tuota älypuhelinta saa ilman käyttöäkin olla lataamassa joka päivä, se on itseasiassa kuin mini tietokone. Asha mallisto näyttää ihan siistiltä ja toimii varmaan todella hyvin.

Vastaa
Japi73
Japi73

4

Ei taida dual luuri tulla kotimaisille markkinoille vai?
Koskahan Nokialla tajutaan, että esim. Pien yrittäjällä voi hyvinkin olla 2 numeroa firmalle ja päälle henk.koht. numero. Kaksi luuria on aina kolmea parempi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
WOHOOW!!!. (vahvistamaton)

5

Nokia on halpapuhelimen valmistaja!!.
Toiset ne myyvät myöskin high end-malleja,jotka menevät myös kaupaksi!. ;)

Vastaa
Kalle76
Kalle76

6

Edeleekin kaipaan qwerty:llä varustettua puhelinta, on se sitten LUMIA tai ASHA... vaan eipä taida enää tulla. Muuten aikas jees oloisia puhelimet ovat.

Vastaa
djtob
djtob

7

@rölli siinä kirjoittaa. Et taida tietää, että kehittyvät maat haluavat edullisia ja siinä Nokia on ykkönen. Vaihda nimimerkkiksi Byhyyhksi.

Vastaa
himpo
himpo

9

Kysyin Nokialta että koska tulee päivitystä veden- ja iskunkestävään mallistoon, eivät tietäneet mitään, eli on rimpuiltava tällä 3720c:llä...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja