Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Stephen Elop vastaa kysymyksiin netissä kello 11

6
Teemu Laitila

Stephen Elop vastaa kysymyksiin netissä kello 11
Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop on lupautunut vastaamaan lukijoiden kysymyksiin Engadget-sivuston liveblogissa. Engadgetin mukaan Elop on varannut puoli tuntia aikaa projektia varten.

Jos oman kysymyksensä haluaa mukaan, kysymyksiä voi esittää Engadgetin tiimille esimerkiksi Twitterissä twiittaamalla Engadgetin tunnukselle @EndgadgetLive tai kommentoimalla eilistä uutista Engadgetin sivuilla. Ensimmäinen vartti on varattu ennakkokysymyksille ja toisen vartin aikana pyritään keskittymään jatkokysymyksiin.

Vaikka kysymyksiä on todennäköisesti luvassa paljon eikä puolituntia riitä läheskään kaikkeen mitä moni haluaisi Nokian toimitusjohtajalta kysyä, kannattaa ujuttaa oma kysymyksensä joukkoon ja kokeilla onneaan. Kysymyksiä ja vastauksia voi seurailla livenä Engadgetin liveblogissa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Zaggy
Zaggy

2

@1 Luuletko tosissasi, että Elop paljastaisi B-suunnitelman jossain Engadgetin verkkovierailulla? Sano yksikin yritys, joka on julkistanut B-suunnitelmansa.


.....

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
narfnarf (vahvistamaton)

3

Katsoin yhtä Elopin kommenttia: "Now, back to my workout regimen."

Kun hän kerran itse mainitsi kuntoilun, olisi pitänyt kysyä meneekö monta leukaa - yhdellä kädellä. Tai se vanha kunnon: Paljo penkki?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ralle_ (vahvistamaton)

6

Kysymyksistä oli varmaankin sensuroitu kaikki "Since you are going to resign as CEO?" -tyyliset kyssärit, koska niitä ei näkynyt :p

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja