Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia Xpress pilviselain nopeuttaa Lumioiden netinkäyttöä

5
Teemu Laitila

Nokia Xpress pilviselain nopeuttaa Lumioiden netinkäyttöä
Nokia on julkaissut Lumia-sarjan puhelimille tarkoitetun selainsovelluksen, joka vähentää datankäyttöä pakkaamalla nettisivut pienempään tilaan pilvipalvelussa. Sivujen pakkaamisen lisäksi Nokia Xpress muotoilee sivujen sisällön helpommin pieneltä ruudulta luettavaksi sekä tallentaa sisältöjä luettavaksi myöhemmin ilman nettiyhteyttä.

Nokia Xpress on tuttu jo yhtiön halvemman hintaluokan puhelimista, mutta sen ominaisuuksista voi olla hyötyä myös Windows Phone -käyttäjille. Nettisivujen pakkaaminen siirrettävän datamäärän vähentämiseksi ei ole uusi idea, eikä rajoittamattomien dataliittymien Suomessa pakkaamisella saavuteta samoja hyötyjä kuin niissaä maissa, joissa datarajojen ylittäminen käy raskaaksi lompakolle. Silti pakkaaminen saattaa tarjota avun hitaan yhteyden tapauksessa ja lisäksi Nokia Xpress yhdistää selaimeen joukon muista sovelluksista tuttuja hyödyllisiä ominaisuuksia.Selaimen avulla puhelimeen voi tallentaa nettisivuja myöhempää käyttöä varten ja myös videot voi tallentaa Microsoftin Skydrive-palveluun. Sivustojen tarjoamia syötteitä voi tallentaa selaimeen, joka esittää sivut muotoiltuna sanomalehtimäiseen ulkoasuun, jossa sivua voi vaihtaa pyyhkäisemällä. Selaimen hakutoiminnoilla voi hakea yksittäisiin sanoihin liittyvää tietoa ja taustalla pyörivä pilvipalvelin tarjoaa mahdollisuuden kääntää sivun sisällön automaattisesti halutulle kielelle.

Nokia Xpress on vielä beta-asteella ja sen vuoksi selaimen voi ladata koekäyttöön vain Nokian Betalabs-sivustolta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

KIPPO76
KIPPO76

1

Tuon Bingin kun sais vaihdettua Googleen (integroitua käyttikseen) niin WP puhelin muuttuis potenssiin 10 paremmaksi. BING on Jumalan vitsaus maailmalle.

Vastaa
3rd_party
3rd_party

2

No jaa.. ensimmäinen mielikuva Nokian selaimesta on kaikkea muuta kuin positiivinen, ja siksi ajatuskin Nokian selaimen tuomisesta lumioihin hirvittää. Mutta saas nähdä, ehkä Nokia on jo viimein saanut hyvän selaimen aikaiseksi :O

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

5

@4
Ja toimii edelleen vallan hyvin... ;)

Ei tämmöisestä lisästä ainakaan haittaa ole...
Syöte-sanomalehti voi olla varsin mukavakin ominaisuus. :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.