Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian Belle FP2 -päivitys taas ladattavissa

5
Teemu Laitila

Nokian Belle FP2 -päivitys taas ladattavissa
Nokia on taas julkaissut levitykseen toisen sukupolven Symbian^3-laitteille tarkoitetun Belle Feature Pack 2 -päivityksen, raportoi SymbianTweet. Alunperin päivitys julkaistiin viime viikon alussa, mutta se vedettiin pois levityksestä heti seuraavana päivänä käyttäjien raportoitua useista ongelmista päivityksen asentamisen jälkeen.

Nokian mukaan syynä päivityksen alkuperäiselle poisvetämiselle oli Nokia Music -sovelluksen rikkoontuminen päivityksen myötä, mutta käyttäjäraporttien mukaan päivitys aiheutti myös pahimmillaan puhelimen täydellisen jumiutumisen.

Uuteen päivitykseen tehdyistä muutoksista ei ole olemassa tarkempia tietoja ja päivityksen versionumero on edelleen sama kuin viime viikolla julkistetun päivityksen.


Päivitys on tarkoitettu Nokian 808, 701, 700 ja 603 puhelimille.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

lmfmis
lmfmis

1

Hyvä päivitys. Moneen widgettiin tuli harmaampi pohjamusta. Selainkin on jotenkin muuttunut. Missäs kattava lista muutoksista?

Vastaa
jkij
jkij

3

Sisäpiirin tietoa tulee nyt. Bellen piti tulla jo N97:n. Kaikki oli jo valmista mutta Nokia kuvitteli ettei asiakkaat ole vielä valmiita uudistukseen.

Vastaa
pitokokka
pitokokka

5

Muistikortti nähtävästi pamahti. Lähtee käyntiin ilman muistikorttia. Vinkkari ei tunnista muistikorttia eikä suostu alustamaan sitä. Kameraan tuli kivoja juttuja mm. kolme esivalintaa, muutoin muistuttaa yhä enemissä määrin kilpailijoiden kameroita. Pari puutetta huomasin mm. etukameralla en onnistunut ottamaan kuvaa (en ainakaan löytänyt asetuksista).Kamerasovellus pitää tappaa sovellusvalikosta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja