Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Saksan Vodafone lupaa Lumia 920:n kauppaan 1. marraskuuta

2
Valtteri Ahonen

Saksan Vodafone lupaa Lumia 920:n kauppaan 1. marraskuuta
Vodafone Shops on kirjoittanut Facebookissa tuovansa Nokian odotetun uutuuspuhelimen kauppaan heti marraskuun alusta lähtien. Asiasta uutisoi myös WParea.de.

Virallisia hintatietoja Vodafone ei ole julkistanut. Microsoftin on tarkoitus pitää jonkinlainen julkistustilaisuus 26. päivä tätä kuuta, minkä jälkeen puhelimia odotetaan piakkoin myyntiin ympäri maailmaa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

pain83
pain83

1

Koskahan se Nokia ymmärtäisi, että on parempi julkaista puhelimet niin, että ne on heti saatavilla. Nyt kun on taas aikaa kulunut julkistuksesta niin se pienikin hype mitä saatiin rakennettua on kuollut. Tosin tällä kertaa ei ollut niinkään Nokian vika, että puhelimen myynnin aloittaminen ontuu. Olisivat tosin saaneet hiottua julkaisua vielä paremmaksi, jos olisivat malttaneet odottaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja