Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Herääkö Nokian Symbian-konsepti eloon Windows Phone -puhelimena?

4
Manu Pitkänen

Herääkö Nokian Symbian-konsepti eloon Windows Phone -puhelimena?
Nokia on hakenut ja saanut Yhdysvaltojen ja EU:n patenttiviranomaisilta mallisuojan puhelimelle, joka muistuttaa erehdyttävästi viime vuoden kesällä vuotaneessa videossa vilahtanutta Windows Phone -konseptipuhelinta. Verkossa on spekuloitu, että Nokia aikoisi tuoda markkinoille tällaisen puhelimen jossakin vaiheessa.

Puhelinvertailu.comin luotettavaksi osoittautuneen lähteen mukaan mallisuojahakemuksessa ja videossa esiintyvä puhelin ei ole luotu Windows Phonea silmällä pitäen. Kyseessä on muunnelma alun perin Boltiksi kutsutusta Symbian-konseptista. Sen piti olla markkinoiden ensimmäinen tuplaydinsuorittimella varustettu Symbian-laite. Boltin kehitys lopetettiin vuoden 2011 lopulla.

Aika näyttää aikooko Nokia kierrättää muitakin Symbian-aikakauden ratkaisuja Lumia-puhelimissa.Alla kuva vuotovideolla näkyneestä puhelimesta. Yllä kuva mallisuojahakemuksessa olleesta designista.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (4)

Mauriland
Mauriland

1

Vain idiootti keksisi pyörän aina uudelleen ja uudelleen. Nokia sen varmaan myös osaisi mutta kyllä ne hyvät ideat aina pitää jatkojalostaa käyttöön.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

2

toi piirustus on ihan yhden Asha mallin näköinen. verkkokaupassa tänään kattelin vaan... oisko joku Asha 100 malli ollu tms...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.