Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia yrittää lainata markkinoilta 750 miljoonaa euroa

5
Teemu Laitila

Nokia yrittää lainata markkinoilta 750 miljoonaa euroa
Nokia pyrkii parantamaan yhtiön rahoitus- ja likviditeettitilannetta laskemalla liikkelle 750 miljoonan euron edestä vaihtovelkakirjalainoja, raportoi uutistoimisto Reuters. Nokia kaipaa ehtyviin käteisvaroihinsa puskureita, joilla yhtiö voi jatkaa taistelua älypuhelinalan markkinaosuuksista sekä rahoittaa vuonna 2014 erääntyvien lainojen maksua.

Nokian nettovarallisuus laski edellisen kvartaalin aikana kesäkuun 4,2 miljardista 3,6 miljardiin euroon. Yhtiön lainaluokitus on jo aiemmin alennettu roskaluokkaan. Analyytikkojen mukaan Nokian on pian saatava aikaan käännös parempaan, jos yhtiö aikoo selviytyä jatkossakin. Nokia kertoo, että lainavarat on tarkoitus käyttää yleisen liiketoiminnan pyörittämiseen.
Nyt liikkelle laskettavat vaihtovelkakirjalainat erääntyvät vuonna 2017 ja Nokia arvioi, että velkakirjoille voitaisiin maksaa 4,25 - 5 prosentin korkoa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

PeteXT (vahvistamaton)

1

Niin että äkkiä taas muuatama tuhat pellolle jotta numerot näyttävät hyviltä. Hetken aikaa.

Vastaa
Nks123
Nks123

4

"laskemalla liikkelle 750 miljoonan euron vaihtovelkakirjalainan". Taitaa olla historian suurin yksittäinen vaihtovelkakirja ;) millainenkohan vaihtosuhde tuolla on osakkeisiin, jos päättää vaihtaa lainan pääoman osakkeisiin? :) tai ehkä pikemminkin siinä pitäisi lukea "laskemalla liikkeelle vaihtovelkakirjalainoja 750 miljoonan euron arvosta" ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja