Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta uusi edullinen Lumia

7
Valtteri Ahonen

Nokialta uusi edullinen Lumia
Nokia julkaisi tänään uuden Windows-puhelimen, jonka on tarkoitus kilpailla halvemman pään Android-laitteiden kanssa. Nokia arvioi hinnaksi 199 dollaria, eli hieman yli 150 euroa. Tämä kuitenkin ennen veroja.

Uusi puhelin muistuttaa muodoltaan paljon Lumia 710 -mallia. Edessä ei kuitenkaan ole fyysisiä näppäimiä, vaan ne ovat vaihtuneet kapasitiivisiksi. Lisäksi puhelin on saatu höylättyä reilun millin ohuemmaksi. Lukitusnäppäin löytyy uudessa puhelimessa laitteen kyljestä.

Lumia 510:n 4-tuumaisen LCD-näytön resoluutio on 800 x 480. Kamerassa on 5 megapikseliä ja prosessorina Snapdragon S1. Muistia on 256 MB ja tallennuskapasiteettia 4 GB. Lisäksi Windows Phoneen kuuluu SkyDrive, jonka ilmaisversio on tänä päivänä 7 GB.

Lumia 510 tulee myyntiin vielä tämän vuoden puolella, luultavasti marraskuun aikana. Myynti alkaa Kiinasta ja Intiasta, ja Nokian sivujen mukaan käyttöjärjestelmäversiona on Windows Phone 7.5.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
lolloti (vahvistamaton)

3

Hinta on kallis, +150e ja verot. Esim. ZTE Tania on halvempi ja paremmilla ominaisuuksilla. Lisäksi ihmetyttää se, eikö tässä ole WP 7.8 pävitystä...

Vastaa
samarit1
samarit1

4

Luulen tuohon tulevan 7.8 mutta sitä ei ole vielä mainittu koska sitä ei ole julkaistu.(korjatkaa jos olen väärässä)

Vastaa
samarit1
samarit1

5

Luulen tuohon tulevan 7.8 mutta sitä ei ole vielä mainittu koska sitä ei ole julkaistu.(korjatkaa jos olen väärässä)

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

6

@3

ZTE Tania Gigantissa 329€? Muualta en pikaisesti löytänyt.. Muistia on tuplasti Taniassa vrt. tämä. Plus Lumian "Nokia-ekstrat" niin aika saletisti ottaisin tämän mieluummin jos noista kahdesta pitäisi valita (onneksi ei tarvitse :) ).

Lähinnä tässä nyt kusee se, että Lumia 710 saa tuohon hintaan.. 510-610-710 hinnoittelu on liian lähellä toisiaan ja 800 nyt "paljon parempana" nykyiseen alennushintaan sekoittaa vielä pakkaa lisäksi. Voipi olla vaikeaa myydä näitä heikompia Lumioita.

Vastaa
teme565
teme565

7

Tuhoon tuomittu laite siitä yksinkertaisesta syystä että siinä on 7-sarjan WP. Kuka haluaa laitteen, jossa on WinCE:n pohjalle tehty käyttis kun nurkan takaa on tulossa WP8-luureja, joiden käyttis perustuu Windows NT:n ytimeen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja