Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta uusi edullinen Lumia

7
Valtteri Ahonen

Nokialta uusi edullinen Lumia
Nokia julkaisi tänään uuden Windows-puhelimen, jonka on tarkoitus kilpailla halvemman pään Android-laitteiden kanssa. Nokia arvioi hinnaksi 199 dollaria, eli hieman yli 150 euroa. Tämä kuitenkin ennen veroja.

Uusi puhelin muistuttaa muodoltaan paljon Lumia 710 -mallia. Edessä ei kuitenkaan ole fyysisiä näppäimiä, vaan ne ovat vaihtuneet kapasitiivisiksi. Lisäksi puhelin on saatu höylättyä reilun millin ohuemmaksi. Lukitusnäppäin löytyy uudessa puhelimessa laitteen kyljestä.
Lumia 510:n 4-tuumaisen LCD-näytön resoluutio on 800 x 480. Kamerassa on 5 megapikseliä ja prosessorina Snapdragon S1. Muistia on 256 MB ja tallennuskapasiteettia 4 GB. Lisäksi Windows Phoneen kuuluu SkyDrive, jonka ilmaisversio on tänä päivänä 7 GB.

Lumia 510 tulee myyntiin vielä tämän vuoden puolella, luultavasti marraskuun aikana. Myynti alkaa Kiinasta ja Intiasta, ja Nokian sivujen mukaan käyttöjärjestelmäversiona on Windows Phone 7.5.

Kommentit (7)

lolloti (vahvistamaton)

3

Hinta on kallis, +150e ja verot. Esim. ZTE Tania on halvempi ja paremmilla ominaisuuksilla. Lisäksi ihmetyttää se, eikö tässä ole WP 7.8 pävitystä...

Vastaa
samarit1
samarit1

4

Luulen tuohon tulevan 7.8 mutta sitä ei ole vielä mainittu koska sitä ei ole julkaistu.(korjatkaa jos olen väärässä)

Vastaa
samarit1
samarit1

5

Luulen tuohon tulevan 7.8 mutta sitä ei ole vielä mainittu koska sitä ei ole julkaistu.(korjatkaa jos olen väärässä)

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

6

@3

ZTE Tania Gigantissa 329€? Muualta en pikaisesti löytänyt.. Muistia on tuplasti Taniassa vrt. tämä. Plus Lumian "Nokia-ekstrat" niin aika saletisti ottaisin tämän mieluummin jos noista kahdesta pitäisi valita (onneksi ei tarvitse :) ).

Lähinnä tässä nyt kusee se, että Lumia 710 saa tuohon hintaan.. 510-610-710 hinnoittelu on liian lähellä toisiaan ja 800 nyt "paljon parempana" nykyiseen alennushintaan sekoittaa vielä pakkaa lisäksi. Voipi olla vaikeaa myydä näitä heikompia Lumioita.

Vastaa
teme565
teme565

7

Tuhoon tuomittu laite siitä yksinkertaisesta syystä että siinä on 7-sarjan WP. Kuka haluaa laitteen, jossa on WinCE:n pohjalle tehty käyttis kun nurkan takaa on tulossa WP8-luureja, joiden käyttis perustuu Windows NT:n ytimeen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja