Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia 920:n Suomen myyntipäivä lipsahti julki

23
Matti Vähäkainu

Lumia 920:n Suomen myyntipäivä lipsahti julki
Nokia on ollut vaitonainen uuden lippulaivan Suomen myyntitiedoista, mutta kiitos epähuomioisen Verkkokauppa.comin nyt päivä on tiedossa. Vuotaneen tiedon mukaan Nokia Lumia 920 saapuu myyntiin 22. päivä ensi kuuta.

Twitter-käyttäjä Stefan Constantine huomasi elektroniikkamyyjän verkkoon lisäämän PDF-asiakirjan, jossa mainitaan myynnin alkavan marraskuun 22. päivä klo 00.01. Asiasta kertoneen MobiiliBlogin kuvassa kerrotaan lisäksi Lumia 920:n myyntihinta, joka ainakin Verkkokauppa.comissa on 599,90 euroa. Kuvan mukaan puhelin saapuu myyntiin neljällä eri värivaihtoehdolla: valkoisena, keltaisena, punaisena ja mustana.

Verkkokauppa.com on sittemmin poistanut verkosta PDF-dokumentin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (23)

Henry1979
Henry1979

1

voi voi ku tulee myöhään myyntiin. Taitaa nokian strategia mennä pieleen, koska HTC 8X verkkokaupan sivuillakin tulis jo tällä viikolla myyntiin.
Paha tosta suosta on nousta jos kaikki muut valmistajat saa heti kuun alkuun omat wp8 luurinsa.

Vastaa
toope
toope

2

Onhan se hyvä että joku lipsauttaa kun itse Nokia ei saa asiaa kerrottua. Eiköhän monella ole mielenkiinto hiipunut kun Nokialla aina kestää puhelimien myyntiin saaminen. Varmaan Nokia julkaisee hieman paremman puhelimen jo ennen kuin tämä tulee myyntiin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
szandor1 (vahvistamaton)

3

jaa-a meinaatte siis että suomalainen kuluttaja joka haluaa wp luurin ottaa sen htc8X ennen lumia 920? vieläpä kun ainut ratkaiseva tekijä eli hinta ero verkkokauppa.comin tietojen mukaan on se 20 egee. ---> johtaa pikemminkin siihen et EI KUKAAN osta noita htc8x luureja.


Ihan oikea strategia siellä nokialla on; suomi kuiteski sen verran marginaalinen takapajula et tänne ekojen joukossa tarvi niitä luureja saada. kyllä ne täällä kauppansa tekee vaikka saisi vast tapanipäivänä kaupasta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Lumialainen (vahvistamaton)

6

Suomessa taitaa Lumiat olla jo nyt suosituin älypuhelin (jotain kolmasosan luokkaa kaikista älyluureista) joten ei tuo HTC 8X uhkaa millään tavalla sen asemaa suomessa. Maailmanlaajuisestikin on selkeää että jos ostetaan windows-luuria niin kyllä se silloin nokia on.

Vastaa
pasla
pasla

7

Joo jos wp luurin haluaa niin se on lumia, ei mitään hätää noksulla sen osalta, vaikka vähän myöhemmin tuleevatkin myyntiin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
hahhahhaa@ (vahvistamaton)

8

Lumialainen
Suomessa taitaa Lumiat olla jo nyt suosituin älypuhelin (jotain kolmasosan luokkaa kaikista älyluureista) joten ei tuo HTC 8X uhkaa millään tavalla sen asemaa suomessa. ...Joo ja "lehmät lentää"!!. =)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
szandor1 (vahvistamaton)

9

hei toope, on sitä yheksänkaksnollaa voinnu ennakkotilata jo
mm. best buylta ja muutamasta muusta paikasta loppunu. WP8 alustan noin niinku virallinen julkasupäivä näyttäs tänään olevan. onks noita samsungin ja htc8 huippuluureja sitte saanu jo kaupasta ostaa viikkotolkulla? kerro toki kun tunnut asioista tietävän.

Vastaa
Henry1979
Henry1979

10

szandor1 homma hallussa selvästi :D Onhan verkkokaupaltaki voinu tilata jo syyskuusta asti lumia 920 luuria ennakkoon, mut se ei paljon lämmitä mieltä että sen luurin saa kouraansa ehkä ensimmäisten joukossa vasta 22.11....

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
szandor1 (vahvistamaton)

11

hei neitsyt1979; että 578 euroa maksava htc8x tulee myymään suomessa paremmin kuin 599 egee maksava lumia920 sen takia koska sen saa koska lumian saa aikasintaan 22.11? On sielläkin puolella homma vahvasti nousussa ;DD

Vastaa
Gathago
Gathago

12

Itselläni ole mitään halua ostaa HTC 8X tai edes Lumia 920 heti kun julkaistaan. Odottelen hetken kun hinta tippuu ja ensimmäisiä päivityksiä on tullut. Kokemuksellani tiedän että heti julkistamis hetkellä myytävät ovat susia.

Vastaa
pasla
pasla

18

@15 hinta ilmoitentaan melkein aina tolleen ku sitä ei tiedetä tai ei kerrota.. Ja juurihan aikasemmin verkkokauppa lipsautti hinnan 599e

Vastaa
perhana
perhana

19

Nokia kerkesi jo ilmoittamaan aloittaneensa Lumia 920:n toimitukset teleoperaattoreille, ja puhelin tulee myyntiin tällä viikolla... eli saa nähdä paljonko sen myyntiin tulo nyt sitten myöhästyy muiden (esim. Samsung/HTC) wp8 puhelimiin verrattuna.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
pruuparduuri (vahvistamaton)

20

Lumialainen, ai että olisi lumia muka ostetuin älyluuri suomessa? ja että viellä 1/3 omistaisi lumian älypuhelinten omistajista? Hahaha, et taida juuri seurata myyntilukuja?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
LumiaMyyntiinMarrask (vahvistamaton)

21

Nyt se on virallista. Just tuli Nokialta tiedote sähköpostiin että Lumia 920 tulee myyntiin suomessa marraskuun 22. päivä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
MoneyTalk@ (vahvistamaton)

23

Lumia 920 on Suomessa saatavilla keltaisena, punaisena, valkoisena ja mustana.
Laitteen suositushinta on (660) euroa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja