Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uusi Lumia 830 putkahti julkisuuteen Kiinassa

5
Teemu Laitila

Uusi Lumia 830 putkahti julkisuuteen Kiinassa
Nokian vielä julkaisemattomasta Lumia 830 -puhelimesta on saatu ensimmäiset kuvat perinteisistä kiinalaislähteistä. Nimestään huolimatta Lumia 830:n kerrotaan olevan käytännössä seuraaja edellisen sukupolven Lumia 710 -puhelimelle eikä uudelle Lumia 820 -mallille.

Nimeämisstrategia kuulostaa erittäin oudolta, mutta toisaalta tulevasta puhelimesta ei tiedetä tällä hetkellä vielä mitään (kuvista paljastuneen ulkoasun lisäksi) ja kyseessä saattaa olla väärinymmärrys käännöksessä tai puhelin on tarkoitus julkaista vain rajatulla markkina-alueella. Uuden puhelimen kerrotaan perustuvan Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmään.

Kuvien perusteella puhelin on saanut vaikutteita Lumia 820 -mallin kulmikkaasta ja yksinkertaisesta muotoilusta (tai HTC:n Windows Phone 8X -mallista) ja se on tulossa saataville viitenä eri värivaihtoehtona.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
Heks (vahvistamaton)

1

Montako pitää tehdä saman kaavan mukaan, että riittää...

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

2

Luulen tämän olevan 700-sarjan WP8 avaus. Uskokaa pois. ;)

@1
Tämän ollessa 700-sarjalainen, se on erittäin odotettu ja järkevälisä... Vaikka sikäli olen samaakin mieltä, että oikeastaan 820 olisi voinut olla 720 ja mitä tarvittaisiin olisi uusi puhelin 820 ja 920 välille. Esim. 820 isoveljen PureMotion näytöllä.

Vastaa
pain83
pain83

3

Mahtaakohan kuva olla ihan aito. Tuohan on lähes identtisen näköinen Lumia 820:n kanssa, mutta ilman sivupainikkeita ja kuulokeliitäntää.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
onkopakkoaina (vahvistamaton)

4

Näköjään kiinalaisten on pakko saatava kuvata aina joitaki malleja, jotta puhelinmalli pääsisi heidän markkinoilleen myyntiin...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja