Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian vuotanut dokumentti paljastaa Windows Phone 7.8:n ominaisuuksia

9
Valtteri Ahonen

Nokian vuotanut dokumentti paljastaa Windows Phone 7.8:n ominaisuuksia
Vanhoille Windows-puhelimille odotetaan päivitystä, joka tuo mukanaan osan Windows Phone 8:n uusista ominaisuuksista. Joitain ominaisuuksia on jo paljastettu, ja monia muita arvailtu tuleviksi. Tuorein vuoto paljastaa jälleen uutta.

Winp.cn-sivusto
on vuotanut kuvia Nokian dokumentista, jossa kerrotaan uusista ominaisuuksista, kirjoittaa WMPoweruser. Windows Phone 7.8 -päivityksen mukana tulee dokumenttien mukaan uuden aloitusruudun lisäksi ainakin uusittu lukitusnäkymä, IE9:n tietoturvapäivityksiä, uusia teemavärejä sekä MP3-tiedostojen editointimahdollisuus soittoääniksi.

Muita huhuttuja ominaisuuksia, joita ei kyseisissä dokumenteissa mainita, ovat muun muassa tiedostojen siirto Bluetoothilla sekä kontaktien siirto/jako-sovellus.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Pena334 (vahvistamaton)

1

kontaktien siirto/jako-sovellus on jo 7.5 versiossakin. Eri asia sitten jos 7.8 versiossa toimii ilman erillistä sovellusta

Vastaa
hapsis
hapsis

2

Kyllä on huono tietoturva tuolla yhtiöllä kun jatkuvasti pääsee vuotamaan tietoja. En kyllä osta tuommoisen firman tuotetta kun ei tietoturvaan voi luottaa!

Vastaa
kviikka
kviikka

3

Kyllähän Nokia on kertonut Ääni-blogissaan (http://aani.nokia.fi/2012/09/12/hyvia-uutisia-nokia-lumia-alypuhelinten-kayttajille/) seuraavanlaista:

"Lisäksi tuomme kaikille Lumia-laitteille seuraavia ominaisuuksia:

-Uutta ilmettä puhelimen näyttöön Windows Phone 8 -alustalta tutulla uudenlaisella aloitusruudulla
-Päivityksiä Osoitekirjan jako -sovellukseen, jonka avulla käyttäjä voi lähettää yhteystietoja Bluetooth -teknologian avulla tekstiviestin ja sähköpostin lisäksi
-Mahdollisuuden siirtää mediatiedostoja Bluetooth-teknologian avulla Lumia-älypuhelimesta toiseen puhelimeen"

Vastaa
pasla
pasla

6

Minulle sanottiin jo pariviikkoa sitten Elisa Shopitissa että WP 7.8 tulisi tammikuun lopulla, kun kaveri kävi ostamassa Lumia 800.
Tiedä sitten oliko miten paikkaansa pitävää tietoa :).

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

8

@7

Mistä tuollainen tieto? Vai onko mutua kuten tuntuu kaikki WP 7.8 jutut olevan.

Katsotaan tuleeko mitään kivaa muuta hyödyllistä kuin aloitusnäkymä. Tuo lukitusnäyttö tosiaan voisi olla vähän enemmän muokattavissa joten se myös plussaa.

Vastaa
mikkissofta (vahvistamaton)

9

Aloitusnäytön lisäksi odotan eniten niinkin pientä asiaa kuten selaimen refresh näppäimen mahdollisuutta vaihtaa "välilehdet" näppäimeen :)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja