Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WP7.8 ei luultavasti ole vanhojen mallien viimeinen päivitys

1
Valtteri Ahonen

WP7.8 ei luultavasti ole vanhojen mallien viimeinen päivitys
Näin ainakin jos vuotanutta Nokian dokumenttia on uskominen. Uusi vuoto esittelee Nokian ja Microsoftin yhteisiä tulevaisuuden suunnitelmia, joihin kuuluu muun muassa mysteerinen 7.x-päivitys vielä tämän vuoden aikana odotettavissa olevan 7.8:n jälkeen. Asiasta kertoi WMPoweruser.

Hieman aiemmin Windows Phone Russianin virallisella Twitter-sivulla kommentoitiin 7.8-puhelinten saavan vielä 18 kuukauden tuen. Nyt vuotanut suunnitelma tukisi varmasti ainakin tätä aikaikkunaa.
Ennen 7.x-päivitystä on kuitenkin odotettavissa WP8-päivityksiä, jotka saattavat tuoda esimerkiksi alkuperäisestä julkistuksesta pois jääneen ilmoituskeskuksen. Microsoft on suoraan myöntänyt, että sellainen oli suunnitteilla, mutta yhtiöltä loppui aika.

Luultavasti Windows Phone 7.x-puhelimet tulevat jatkamaan pidempään ainakin halvemmissa hintaluokissa, koska ne tukevat esimerkiksi (ainakin toistaiseksi) vain yksiytimisiä prosessoreita. Näin valmistuskustannukset saadaan pidettyä aisoissa.

Kommentit (1)

tonkie
tonkie

1

No mutta. Tämähän tarkoittaa sitä, että 800/900 mm. jatkaa elämäänsä vielä W8 jälkeenkin. Hyvä homma.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja