Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta PhotoBeamer-kuvienjakosovellus uusille Lumioille

8
Sami Koivunen

Nokialta PhotoBeamer-kuvienjakosovellus uusille Lumioille
Kesäkuussa Nokia ilmoitti tehneensä yrityskaupan ruotsalaisen kuvausteknologioita puhelimiin kehittävän Scaladon kanssa. Nyt yhteistyö on tuottanut ensimmäisen hedelmän Nokia PhotoBeamer-sovelluksen muodossa. PhotoBeamerilla käyttäjä voi siirtää nopeasti kuvan näkyville puhelimesta mihin tahansa päätelaitteelle, jolla voi avata selaimella photobeamer.com -sivuston.

PhotoBeamer ei sinällään ole uusi keksintö, mutta nyt sovellus toimii Nokian Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmän sisältävissä Lumia 820- ja Lumia 920 -puhelimissa. Sen toiminta perustuu PhotoBeamerin kotisivuilta löytyvään QR-koodiin, jonka käyttäjän puhelin tunnistaa puhelimen kameran avulla. Tämän jälkeen sovellus lataa halutut kuvatiedot PhotoBeamer-palveluun ja tiedostoja voi katsella selaimella.

Sovellus on ladattavissa Windows Phone -sovelluskaupasta ilmaiseksi. Nokia mainostaa verkkoblogissaan palvelun olevan helppo ja nopea tapa siirtää kuvia. PhotoBeamer toimii Wi-Fi-verkon lisäksi sekä 3G- että 4G-verkoissa.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
ilkka222 (vahvistamaton)

2

Kaikki kuvat vaan tuonne ja kohta nookia jo päättääkin lopettaa palvelun. Ei olisi ensimmäinen kerta...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
kaaleppist (vahvistamaton)

3

Ei niitä sinne tallenneta vaan tuolla voi esittää kännykän kuvat isommalla ruudulla. Jakosovellus ehkä väärä sana, mutta olisko esityssovellus tms parempi sitten

"siirtää nopeasti kuvan näkyville puhelimesta"

Vastaa
pasla
pasla

5

4@
Joo ei löytänyt itselläkään L920 tuota kaupasta, eikö näytä vieläkään löytävän. Itse aukaisin luurilla jonkun uutisen sisältävä linkin, mutta en tähän hätään näytä löytävän että mikä se oli.!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Simppa22 (vahvistamaton)

8

Saako tuolla koneen näytölle ladattuja kuvia jaettua eteenpäin millään tavalla? Luulin aluksi, että tuosta saisi laitettua linkin kaverille eteenpäin, mutta eihän se niin toimikaan. Melko turha ohjelma itselle ilman tuota ominaisuutta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.