Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia: työpaikkailmoitus ei tarkoita Android-puhelimia

6
Teemu Laitila

Nokia: työpaikkailmoitus ei tarkoita Android-puhelimia
Nokia kiistää LinkedIn-palvelussa julkaistun työpaikkailmoituksen tarkoittavan Android-puhelinten kehittämistä. Useampi suomalaismediakin kertoi viikonloppuna alun perin Gizmodon aloittamasta spekulaatiosta, että Nokia olisi palkkaamassa Linuxia ymmärtävää insinööriä mahdollisen Android-puhelimen kehittämiseen.

Nokian PR-johtajan Doug Dawsonin Twitter-kommenttien mukaan Linux-osaajaa hakeva työpaikkailmoitus liittyy Nokian HERE Maps -palvelun Android-versioon. Ilmoitus on sittemmin jo poistettu, eli ilmeisesti Nokia löysi tarvitsemansa.

Vaikka Linux-osaajan palkkaamisesta Android-puhelimen kehitykseen on pitkä matka, Nokian työpaikkailmoituksen kuvauksesta ei tullut ensimmäisenä mieleen karttapalvelu, vaikka se oli alusta asti todennäköisin vaihtoehto. Yhtiö etsii työntekijää vastaamaan "sulautettujen Linux-järjestelmien sovellusten ja laitteistoajureiden kehityksestä uusia jännittäviä tuotteita varten".


Monen mielestä Nokian laitteisto yhdistettynä Androidin muokattavuuteen ja sovellusvalikoimaan olisi paras mahdollinen kombinaatio, mutta näillä näkymin sen toteutumista ei kannata odottaa tapahtuvaksi kovin pian.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

PJL78
PJL78

1

Kaipa on ihan turha jälkijärkeillä, mutta omasta mielestäni MeeGosta olisi voinut tehdä pienellä vaivalla paljon Androidia paremman käyttöjärjestelmän, onhan Androidille sovelluksia enemmän, mutta ei se olisi ollut oikea ratkaisu Nokialle siirtyä siihen (niitä ihme maksuja pitäisi maksaa applelle ja mikkisoftalle jne.).

Avoimuus, läpinäkyvyys ja yhteisöllisyys olisi ollut Nokian paras keino selviytyä voittajana, mutta ei....

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Tizen @ (vahvistamaton)

2

Onneksi Samsungilta on tulossa Tizan (Samsungin ja Intelin yhteistyön tulos). ;)

Vastaa
djtob
djtob

4

@2. Tizen on määritelty "Joskus tulevaisuudessa" eli mahdollisesti haudataan kannattamattomana.

Kaikki lehdistöt ilmeisesti unohtivat, että Nokia kävi keskusteluja Googlen kanssa Android-alustasta ennen Nokian päätöksestä siirtyä Windows Phone-alustaan ja lopulta Nokia ja Google eivät löytäneet sopua.

Miten yksi henkilö olisi voinut yksinään rakennella Nokian Android-luurin? Nauroin makeasti ja ensimmäisenä mieleeni tuli on juuri tuo Here-karttasovellus.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
uskokaa jo! @ (vahvistamaton)

5

Microsoft-sopimus estää Nokian käyttämästä Android-käyttöjärjestelmää Nokia puhelimissa (ja ymmärrän hyvin syyn,Microsoftin kilpailija).

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.