Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta uusi budjettiluokan Lumia

7
Sami Koivunen

Nokialta uusi budjettiluokan Lumia
Nokian espanjankielisillä sivuilla on julkaistu kuvia ja tietoja uudesta Lumia 505 -puhelimesta. Puhelin on toistaiseksi suunnattu ainoastaan Meksikon markkinoille ja sitä myy yksinoikeudella Telcel-operaattori.

Lumia 505 on sisarmalli kehittyville markkinoille suunnatusta Lumia 510 -puhelimesta. Lokakuussa julkaistun Lumia 510 -puhelimen oli tarkoitus tulla myyntiin vielä tämän vuoden puolella. Puhelimet kuuluvat Nokian halvemman pään Lumioihin, joiden hinnat asettuvat luultavasti noin 200 euron luokkaan.

Uutta Lumiaa myydään pinkkinä, mustana ja punaisena. Nokian Lumia 510 -malliin verrattuna 3,7 tuuman näytön sisältävä Lumia 505 on näytöltään 0,3 tuumaa pienempi, mutta sisältää tarkemman kameran. Uudessa Lumiassa on kahdeksan megapikselin kamera, kun taas 510-malli sisältää viiden megapikselin kameran. Lisäksi uutuus sisältää neljä gigatavua sisäistä muistia, 256 megatavua RAM-muistia ja 1300 milliampeeritunnin akun. Huomattavaa on, että puhelin ei sisällä muistikorttipaikkaa.


Uudessa Lumiassa on Windows Phone 8 -käyttöjärjestelmän sijaan käytetty vanhempaa Windows Phone 7.8 -käyttöjärjestelmää. Sen mitat ovat 118,1 x 61,2 x 11,3 millimetriä ja paino 131 grammaa. Lisäksi puhelimessa on Bluetooth 2.1, FM-radio, WiFi ja A-GPS. Puhelimen AMOLED ClearBlack -näytön resoluutio on 800 x 480.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
jumittaja (vahvistamaton)

2

Vieläkin ihmettelen miksi noiden mustien kehysten pitää olla noin monumentaaliset ylä- ja alapäässä?

Vastaa
syrtek66
syrtek66

4

Afterdawn mainostaa kiltisti kaikki Nokian mainokset suoraan uutisena. Tätä puhelinta ei tulla näkemään suomessa joten tämän jutun pointti on niin ja näin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja