Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian uusien Lumioiden kamerapäivityksen jako on alkanut Yhdysvalloissa

8
Valtteri Ahonen

Nokian uusien Lumioiden kamerapäivityksen jako on alkanut Yhdysvalloissa
Pian Nokian uuden Lumia 920 myynnin alettua alkoi netissä levitä pettyneitä kommentteja kameran kuvanlaadusta. Ei niinkään paljon puhutusta hämäräkuvauksesta, vaan normaalissa valaistuksessa otetuista kuvista. Kuvissa on esiintynyt omituista sumeutta. Nokia lupasi pian korjata asian ohjelmistopäivityksellä, ja nyt sen jako on alkanut ainakin Yhdysvalloissa AT&T:llä.

Päivityksen eniten odotettu osa on ehdottomasti ollut kameran hienosäätö, mutta se tuo mukanaan myös muita pieniä korjauksia esimerkiksi Bluetooth-yhteyteen ja puhelimen käynnistykseen. Nämä muutokset eivät kuitenkaan loppukäyttäjälle juuri näy, varsinkaan jos kummassakaan ei ole aiemmin ollut ongelmia.

Näkyviä muutoksia kameran lisäksi on tehty viestit-sovellukseen, jossa on nyt monipuolisempia ominaisuuksia. Ainakin luonnosten tallentaminen onnistuu, minkä lisäksi edelleenlähetettäviä multimediaviestejä voi muokata. Lisäksi akun varauksen osoittamista on tarkennettu.

Suomessa ei päivitystä Nokian sivujen mukaan vielä ole saatavilla, mutta sitä on odoteltu tulevaksi ennen vuodenvaihdetta. Ainakin SlashGearin kokeilujen mukaan kameran päivitys on jotain odottamisen arvoista.Päivitys 20.12.2012 7.54: Aivan kuten Mobiili.fi tiesi kertoa, Nokian blogissa on ilmoitettu päivityksen tulevan jakeluun Pohjois-Amerikan ulkopuolella vasta helmikuussa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

Anonyymi käyttäjä
mokia @ (vahvistamaton)

3

Suomi on pieni markkina-alue Nokialle,vaikka onkin alkuperältään suomalainen.

Vastaa
SeppoLok
SeppoLok

4

En nyt viitannut kommentillani Suomeen. Kyseinen päivitys tuli jakeluun vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Eurooppa, Aasia ja Etelä-Amerikka ovat merkittäviä markkina-alueita kenelle tahansa, myös Nokialle.

Vastaa
JoniS
JoniS

5

tämän takia suosin itse open sourcea, jos valmistaja mokaa ja on kykenemätön toimittämaan korjauksen ensitilassa niin on hyvin mahd. saada korjaus ongelmiin toiselta taholta.

Vastaa
djtob
djtob

7

@6. Rölli kun jaksaa linkittää, koska ei ole koskaan koskenut Nokian tuotteisiin. Tämä oli tiedossa jo aikoja sitten. HTC kun otti itselleen päivityksen ja ne aiheuttivat jatkuvan bootti-kierroksia, Nokia ei ottanut vaan julkaisee vasta jälkeenpäin.

Yleisin ongelma ovat vanhat SIM-kortit, jotka uusilla sim-korteilla toimivat erinomaisesti.

Vastaa
pitokokka
pitokokka

8

Hirvä hehkutus oli kuinka hyviä kuvia uudella PureView kännykällä saadaan. Totuus on nähtävästi toinen. Ilmakos kapulaa ei meinannut saada puoluettomiin testeihin. Nyt pitäis testiyksilöistä katsoa mikä softaversio taustalla jyllää (jopa purkaa koko kalikka?). Eli onko käynyt niin kuin taannoin rengastesteissä eli testiyksilöt olivat räätälöityjä testejä varten?

Olen nähnyt yllättävän huonoja 920:lla otettu kuvia. Niiden taso ei vastaa hehkutusta. Valitettavasti, vaikka kuinka toivon hyvää Nokialle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja