Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Amerikkalaisoperaattori mainostaa HTC-puhelinta Nokian lisälaitteella

5
Teemu Laitila

Amerikkalaisoperaattori mainostaa HTC-puhelinta Nokian lisälaitteella
Amerikkalainen Verizon-operaattori käyttää myymänsä HTC Droid DNA -puhelimen mainoksessa JBL:n ja Nokian PowerUp-kaiutinta langattoman latauksen esittelyyn. PowerUp-kaiuttimen voi yhdistää puhelimeen NFC:n ja Bluetoothin avulla kun kaiutin lataa samalla puhelinta langattomasti.

Verizonin mainoksessa esitellään HTC:n Droid DNA -puhelimen langatonta latausta sekä NFC-ominaisuuksia. HTC:n Android-puhelin asetetaan JBL:n kaiuttimen päälle latautumaan, mutta kaiuttimesta on mystisesti kadonnut sen yläpinnasta normaalisti löytyvä Nokian logo.

Asian ensimmäiseksi huomannut My Nokia Blog -sivusto tiedusteli Nokialta, mikä on yhtiön ja JBL:n PowerUp-kaiuttimen virallinen yhteys. Nokian mukaan "yhteisbrändääminen" on oleellinen osa puhelimen lisälaitteita. JBL:n kaiuttimia myydään Nokian Lumia-puhelinten väreissä ja kaiuttimien ulkoinen suunnittelu on Nokian käsialaa.


Alla olevassa kuvassa näkyy kaiuttimen yläosa, jossa normaalisti on Nokian logo.Verizonin koko video:Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

Anonyymi käyttäjä
s730 (vahvistamaton)

1

Onko tämä se kaiutin valmistaja mistä HTC: omistaa nykyään neljänneksen jossain vaiheessa se oli 1/2 HTC: omistuksessa.

Vastaa
squi
squi

2

@1, HTC:lla on osaomistus Monster-yhtiössä, ei JBL:ssä. Nokia tekee kyllä yhteistyötä myös Monsterin kanssa kuulokkeissa. Monsterin omistama Beats Audio -brändi on hyvin esillä HTC:n puhelimissa.

Vastaa
Taeco
Taeco

3

Näyttäisi kaiuttimesta puuttuvan JBL:nkin logo. Videolla selvästi sanotaan "Hearing evolving with Beats Audio" ja kaveri laittaa musiikin päälle JBL/Nokia kaiuttimesta, josta molemmat logot peitetty.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja