Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia esittelee videolla City Lens -uudistuksia

7
Matti Vähäkainu

Nokia esittelee videolla City Lens -uudistuksia
Nokia on julkaissut Windows Phone -puhelinten City Lens -sovellukseen päivityksen. Uusi versio tuo mukanaan muutaman uuden ominaisuuden, joita esitellään nyt yhtiön koostamalla videolla.

Uusiin ominaisuuksiin lukeutuvat Sightline ja Freeze View, jotka mahdollistavat ainoastaan näkyvillä olevien kohteiden seuraamisen sekä näkymän jäädyttämisen tarkempaa tarkastelua varten. Lisäksi uuden version mukana saapuu hakutulosten lisääminen aloitusnäyttöön sekä monipuolisemmat tiedot kameranäkymään.

Sightline käyttää hyväkseen kaupunkien 3D-mallinnoksia, joten se on käytössä ainoastaan paikoissa, joista on saatavilla NavTeqin 3D-kartat.

City Lens kantaa päivityksen jälkeen versionumeroa 2.0.17.592.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
pentagon71 (vahvistamaton)

1

Mielenkiintoisena yksityiskohtana ko. videossa esiintyvälle kaverilla näyttää olevan iPhone 5 kädessä 01:53 kohdassa..!? Katsooko Nokialaiset ITSE videoitaan ollenkaan ennekuin ne julkaisee niitä..?

Vastaa
Sefriol
Sefriol

3

@1 Muistuttaa enemmän iPhone 4:ää kuin 5:ttä. 5:ssa ulkoreunus on musta ja 4:ssa perus harjattu teräs. Kuva on kuitenkin niin pieni, että sen voisi luulla olevan vaikka mikä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

4

@1

Jos et tajunnut niin siinä kohtaa dissattiin ja ei kai sitä omaa tuotetta dissata. Lisäksi tuosta suht vaikea sanoa kenen tumma pötkylä se tarkalleen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Hyshys (vahvistamaton)

6

Kyll toi on iPhone 4. Tyttöystävä soitti kesken kuvauksien ja pitihän siihen vastata. Kuvaaja luuli että episodi kuuluu tarinaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.