Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokiaa epäillään veronkierrosta

13
Valtteri Ahonen

Nokiaa epäillään veronkierrosta
Intiasta kantautuu kahdenlaista sanomaa matkapuhelinyhtiö Nokiasta. Samaan aikaan kun tuore raportti kertoo yhtiön olevan Intian luotetuin tavaramerkki, syytetään sitä myös jopa 400 miljoonan euron edestä veronkierrosta.

Paikalliset veroviranomaiset ovat tehneet 150-sivuisen raportin Nokiaan kohdistuvista epäilyistä. Epäilykset liittyvät ainakin kirjattuihin verovähennyksiin.
Tutkimuksissa mukana olleet kommentoivat Business Linen mukaan Nokian rikkoneen "kaikkia lakeja".

Jatkotoimenpiteistä asiassa ei ole vielä päätetty, mutta jonkinlaisiin toimenpiteisiin ryhdyttäneen varmasti. Nokia ei ole toistaiseksi kommentoinut uutista.

Kommentit (13)

Kaamea (vahvistamaton)

2

Alkaa totuus Nokiasta paljastua. Intialaiset sinisilmäiset rupeaa huomamaan että Nokian brändi on petollinen. Konkurssi firma alkaa ottaan rahaa mistä vaan, ja jakaa sen isoimmille johtajille.

Vastaa
Huh huh (vahvistamaton)

5

Ompa säälittävä lehti kun nyt vasta tajuavat tämän viikkoja sitten tulleen jutun. Ala-arvoista journalismia. Frost istuppa vähän koulunpenkille. Ei kukaan noin huono voi olla logiigassa. Mikäköhän firma maksaa koko liikevaihtonsa verottajalle. Huh huh lueppa lisää faktoja. Tuo kokonaissumma on täysin naurettava. Opettele miljardien ja miljoonien ero ensin ja lue oikeasta lähteestä oleva juttu. Ei tästä vitsistä.

Vastaa
FrostRose
FrostRose

9

Luin sitten pari kirjainta väärin, niin tuli miljoonista miljardeja. Hups. Mutta eipä tuo 400 miljoonaakaan ole mikään pikkuluku verraten 30 miljardin liikevaihtoon, kun voi heittää arviot että noin 16 miljardia siitä meni maksettavaksi eri asioihin kuten veroihin viime vuonna. jos niistä 16 miljardista menee vaikka 10 prosenttia veroihin niin sekin tekee jo 1,6 miljardia.

Vastaa
zipzap
zipzap

11

Vapaassa maailmassa vapaallaa tavalla. Suomesta ja maailmalta saatu vero- ja yritysoppi on yhteensä yhdessä lauseessa: Riko kaikkia lakeja.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

12

Kyse kai sisäisestä hinnoittelusta ja ja tulkinnoista miten sen voi Intiassa tehdä.
Esim jos puhelin valmistetaan Intiassa ja myydään samaan maahan, niin mikä on Intissa syntynyttä voittoa. Kannattaa muistaa Puhelimen arvosta vain murto-osa on se kosketeltava rauta.

Se joutuuko maksaa ja kuka maksaa, jos joutuu maksamaan niin varmaan osaa tuupataan tilinpitoa hoitavalle firmalle.

Viimevuosina on useampikin firma ollut samantyylisistä asioista vääntämässä kättä Intiassa, summat olleet vähän isompia.

Verosuunnittelusta kyse, sitä kaikki tekee pakosta, jos siinä menee jokin väärin niin se muuttuu veronkierroksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja