Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia: Vanhat Lumiat päivittyvät helmikuun aikana

7
Valtteri Ahonen

Nokia: Vanhat Lumiat päivittyvät helmikuun aikana
Kauan ja hartaasti odotettu vanhempien Windows-puhelinten Windows Phone 7.8 -päivitys on viimeinen alkanut tulla saataville. Nokia lupaa päivityksen tulevan kaikkien Lumia-käyttäjien ulottuville helmikuun aikana, tosin operaattoreista riippuen aikataulu saattaa vielä venyä.

Nokia kertoo blogissaan tehneensä valtavan määrän testailua, jotta päivitys olisi mahdollisimman hyvä ja vakaa. Sen saavat Lumia-mallit 510, 610, 710, 800 ja 900.

Mikäli puhelimen asetuksista on niin säädetty, ilmoittaa Lumia automaattisesti kun päivitys on ladattavissa. Asetuksen saa päälle valitsemalla Asetukset -> Puhelimen päivitys ja panemalla sieltä raksin ruutuun "Ilmoita, kun uusia päivityksiä löytyy".

Nokia julkaisi blogissaan myös alla olevan videon, joka summaa päivityksen mukanaan tuomia ominaisuuksia sekä neuvoo, kuinka itse päivittäminen tapahtuu.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (7)

creativeb
creativeb

1

Eiköhän kohta joku hölmö ala taas huutelemaan ihan tosissaan menneen talven lumia juttuja. Vielä kun Windows puhelimiin saataisi erikseen äänensäädöt medialle, soittoäänille jne.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

3

Ulkonäköön muutoksia ei muuta. Homma muuttuu piinaavaksi kohdassa 0:50. Eikä näin pitkän kehityksen jälkeen olisi voinut saada edes jotain hyödyllistä puhelimeen.

Vastaa
capuzino
capuzino

4

Nokia hoitaa päivitykset mallikkaasti, ja Galaxy S:n omistajat odottavat puolessa maailmaa (Suomessakin vielä) vielä VPU -päivitystä, eli sitä viimeistä muutosta. Vastahan vuosi sitten julkaisivat. Eihän se Samsungilla ykköslaitteena ole, mutta Google -sopimus taisi mennä niin, että ovat oikeasti tässä jo pahasti myöhässä (päivityksiä luvattava seuraavaksi 18 kuukaudeksi julkaisusta.)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
wp lumia7.8 @ (vahvistamaton)

6

capuzino @

Sattuu niitä ongelmia Nokialle myös...en siis mollaisi Googlea tai Samsungia!. ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Epätoivoinen (vahvistamaton)

7

(Toivon että joku muu soneran käyttäjä kommentoi). Jostain syystä lumi 800 puhelimeeni ei ole tullut viellä päivitys ilmoitusta(omistan zunen). Erikoisinta tässä on se ttä tuttavallani joka on myös soneran asiakas ja omistaa saman puhelimen on onnistunut päivittämään puhelimensa yritimme jopa samalla tietokoneella. voisiko tämä johtua siitä ettei minulla julkaisu päivänä ollut netti yhteyksiä. Vastauksia!!!!!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.