Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkisti uuden kosketusnäytöllisen Asha-puhelimen

3
Matti Vähäkainu

Nokia julkisti uuden kosketusnäytöllisen Asha-puhelimen
Nokia on tänään julkistanut Asha 310 -mallin, joka jatkaa Asha 309 -mallin perintöä hyvin pitkälti samalla muotoilulla ja tekniikalla.

Asha 310 on ensimmäinen Nokian S40-puhelin, jossa yhdistetään kaksois-SIM ja WiFi. Muihin teknisiin ominaisuuksiin kuuluvat 3 tuuman 400x240-resoluution kosketusnäyttö, microSD-muistikorttipaikka ja 2 megapikselin kamera.

Ohjelmistopuolelta löytyy Nokia Xpress Browser -selain, Nokian kartat sekä Nokia kauppa, josta Ashalle on mahdollista ladata ilmaiseksi 40 EA:n peliä. Puhelimeen on esiasennettu Facebook- ja Twitter-sovellukset.

Puhelin saapuu myyntiin valituilla markkinoilla Aasiassa, Etelä-Amerikassa ja Afrikassa ensimmäisen vuosineljänneksen aikana alle sadan euron hintaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

arivesa
arivesa

1

Lumiaa paljon nätimpi muotoilu. Alle satasen hinta ei juurikaan katetta voine kuitenkaan tuottaa kassaan. Sääli sinänsä.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

2

Nätti luuri kyllä. Onkohan nuo uudet ashat millaisia käyttää? Vanhempia malleja testailleena ne ei kyllä vakuuttanut.. niissä oli todella nykivää menoa..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.