Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia tuomassa nanotekniikalla vedeltä suojattuja malleja markkinoille jo tämän vuoden aikana

9
Valtteri Ahonen

Nokia tuomassa nanotekniikalla vedeltä suojattuja malleja markkinoille jo tämän vuoden aikana
GSMArena kirjoittaa mobiltelefon.ru:n uutisesta, jonka mukaan Nokia olisi allekirjoittanut sopimuksen P2i:n kanssa. P2i on yritys, joka on erikoistunut elektroniikan suojaamiseen vedeltä nanopinnoitteen avulla.

Alla olevalla esittelyvideolla P2i paljastaa jopa laitteiden veden alle upottamisen mahdollistavan tekniikkansa olevan tulossa ensimmäisiin laitteisiin mahdollisesti jo tänä vuonna tai viimeistään alkuvuonna 2014. Lähteiden tietojen mukaan nämä laitteet saattavat hyvinkin olla Nokian tuotteita.

Vesitiiviiseen kotelointiin verrattuna nanosuojaustekniikalla on etuna muun muassa se, että kuoressa voi olla tavalliseen tapaan kaikki normaalit ulokkeet ja aukot, eikä niitä tarvitse peitellä. Tästä on varsinkin design-näkökulmasta iloa.

Huhujen mukaan ensimmäinen nokialainen, joka saisi P2i-käsittelyn olisi odotettu uusi superkamerapuhelin, josta puhutaan tällä hetkellä nimellä Lumia 1000 EOS.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (9)

Kuveerty
Kuveerty

1

Kuulostaa hyvältä. Melkein yhtä hyvä kilpailuvaltti kuin hanskat kädessä-käyttömahdollisuus. Asioita joista on oikeasti hyötyä _puhelimen_ käyttäjälle. Kohtuullisen aktiivisena talviharrastajana kohtaan ongelmia puhelimen+lasketteluhousujen yhdistelmästä; vaihtoehtoina on joko jättää luuri autoon, ottaa luuri mukaan mutta pitää sitä esim. minigrip-pussissa taskussa tai pitää sitä taskussa normaalisti peläten että se ottaa kosteutta sisään. Taskut kun tuppaavat varsinkin kevätkeleillä hikoilla.

Tämä suojaustrendi on kyllä hyvä juttu, Sonyn tuomat roiskekestävät luurit näyttävät oikeaa suuntaa.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

2

Nokian tulevia juttuja käsittelevässä uutisessa on video Samsungista.. Jokohan kyseinen käsittely olisi sgs4:ssä?

Vastaa
mcmopo
mcmopo

3

@4 Ei ole vielä sopimusta Samsungin kanssa tuolla yhtiöllä. Katsoin pari videota tuosta ja sanoivat että sopimus on yhdellä eurooppalaisella matkapuhelinvalmistajalla joka ei halua nimeään mainittavan. Myös monien kiinalaisten kanssa on jo sopimus.

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

4

Ei taida ainaskaan tuo tekniikka keretä vielä neloseen, kun vasta loppuvuodeksio lupaileevat. Todella hyvä suunta valmistajilta lähteä käyttämään tämän tyylisiä ratkaisuja, sillä taitaa suurin osa vioista on normaalikäytössä tulevia kosteusvaurioita.

Vastaa
hinuk
hinuk

5

scf huolto kyllä sanois tollasistakin luureista et "ei takuuta laite kastunut, asiakkaalle tarjotaan vaihtolaitetta 500€ hintaan"

Vastaa
perhana
perhana

6

ifixit kuitenkin mollaisi kyseisellä tekniikalla käsitellyn laitteen maanrakoon ja antaisi korjattuvuudesta 0 pistettä koska nanopinnoite voi vaurioitua laitetta väkivalloin purettaessa... eihän laitteen tarvitse vettä tai pudottelua kestää jos se vaan on helposti purettavissa.

Vastaa
himpo
himpo

7

Semmonen nanotekniikka kyl kelpais et jos puhelin tippuu laskuvarjohypyn aikana asfaltille parista kilsasta niin ne nanot korjaa sen ja gepsi kertoo mistä sen voi hakea.

Vastaa
AhKeefas
AhKeefas

8

@7 mä taas haluan Hulk-puhelimen: kun sitä koputtelee vaikka pöytään, niin luuri turpoaa tabletiksi (ja kuoren väri vaihtuu vihreex). Rauhoittelun eli näytön hiljaisen sivelyn loputtua laite palautuu taskukokoon
Toivottavasti Noksu tuo nanopinnoitetut sisuskalut
Voin laittaa Here/Maps -luurin pärrään navigaattorix eikä sadekuuroa tarvi pelätä. Myös taksin tilaaminen kaatosateessa ei pääty >PSÄK< ääneen ja hiljaiseen jupinaan alusvaatteidenkin jo kastuessa.
Laskettelussa voipi kaatua, joten jätän luurin suosiolla Cayanneen.
Jopa saunassa rentoutuessa voisi selata pörssikursseja ja puhelinvertailu-sivustoa
;-)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja