Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokialta tulossa korjaus Windows Phone 8:n hupenevaan tallennustilaan

6
Teemu Laitila

Nokialta tulossa korjaus Windows Phone 8:n hupenevaan tallennustilaan
Nokialla on työn alla päivitys Windows Phone 8 -käyttäjiä vaivaavaan ongelmaan, jossa Other-kategoria paisuu puhelimen muistissa kuin pullataikina täyttäen lopulta ainakin pienemmät muistit kokonaan.

Microsoftin Windows Phone -pomo Joe Belfiore vahvisti ongelman olemassaolon viime viikonloppuna ja ehdotti väliaikaiseksi korjaukseksi kuvien automaattisen SkyDrive-latauksen ottamista pois käytöstä. Microsoft lupasi korjauksen ongelmaan tulevissa päivityksissä. Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että Nokia on jo askeleen edellä päivityksen suhteen.Wmpoweruser nimittäin raportoi kiinalaistietoihin perustuen, että Nokian sisäiseen käyttöön tarkoitetusta Navifirm-palvelusta löytyy jo uusi päivitys, joka korjaa paisuvan Other-osion ongelman. Uusi sovellusversio mahdollistaa ylimääräisten tietojen poistamisen manuaalisesti, mutta sovellus tekee sen myös automaattisesti tietyin väliajoin.
Sovelluksen saapumisesta laajempaan jakoon ei ole tarkempaa tietoa.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

wp8lagi @ (vahvistamaton)

1

On kyllä todella paha bugi,jos vie puhelimen omaa muistia melkein 100%!!.

Vastaa
perhana
perhana

3

@1
bugi mikä bugi, mutta korjaus sentään näyttää tulevan melko pian, mutta eipä tuo itseäni vielä ole kiusannut, vaikka se mielestäsi melkein 100% muistia viekin niin itselläni lumiassa vielä 22 Gigaa vapaana... paljonkos siinä sinun LG/SGS 1 tai 2 tai 3 tai mikäliessä on tallennustilaa vapaana?

Vastaa
Jarissimo
Jarissimo

4

Eihän sitä vapaana ole sillä muutenhan se olisi turhaa tilaa.. Mutta käytettävää tilaa on yhteensä softien ja käyttiksen jälkeen lähes 40gt + samsungin tarjoama 50gt dropbox pariksi vuodeksi.

Vastaa
karkkimaa (vahvistamaton)

5

Saisi kyllä tulla nopeasti tuo päivitys kaikille. Mun L820:n 7,41 GiB:n sisäisestä muistista menee järjestelmälle 1,95 GiB ja Muut ottaa 3,79 GiB. Omaan käyttöön jää siis mahtavat 1,67 GiB, joista olen käyttänyt 321,13 GiB sovelluksiin.

Hauskinta on kun puhelin välillä valittaa muistin olevan vähissä ja ehdottaa tietojen siirtämistä muistikortille, jolla on tilaa 45,32GiB. Tietenkään kortille ei voi oikeasti siirtää mitään, mikä tekee ehdotuksesta hassun. Ja kun tilaa on vain vähän yli gigatavu, niin en voi edes asentaa kaikkia sovelluksia, yhtenä mainittakoon Asphalt 7 -peli.

Oletan, että puhelin näyttää muistitiedot gibitavuina.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja