Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia 920, 820 ja 620 saavat taas seuraavat päivitykset

7
Teemu Laitila

Lumia 920, 820 ja 620 saavat taas seuraavat päivitykset
Nokia kertoo kehittäjäblogissaan, että yhtiö on julkaisemassa uudet ohjelmistopäivitykset Lumia 920 -, 820- ja 620-malleille. Luvassa on pieniä päivityksiä monelle osa-alueelle.

Lumia 920 ja 820 päivittyvät versioon 1232.5957.1308.00xx, mikä parantaa perinteiseen tapaan suorituskykyä, vakauttaa näytön toimintaa puheluiden aikana sekä tuo parannuksia näytön automaattiseen kirkkauden säätöön.

Lumia 620 puolestaan saa päivityksen, jonka versionumero on 1030.6407.1308.00xx. Uusi versio parantaa kosketusnäyttöä, parantaa järjestelmän vakautta sekä kuvien laatua esimerkiksi valottamalla kuvaa paremmin niissä tilanteissa, joissa salamaa käytetään kirkkaassa valossa.Päivitysten jakelun tarkemmasta aikataulusta ei ole tietoa ja ne ilmestyvät ladattavaksi aikanaan alueittain. Uusiin puhelimiin päivitys asennetaan jo tehtaalla.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

samfin
samfin

1

Sisältäisiköhän tämä päivitys jo sen, että 920 ei kaatilisi?? Olisi jo korkea aika saada se osa-alue kuntoon.
Muuten ei valittamista.

Vastaa
perhana
perhana

3

@1
Jotenkin vaikuttaisi että tuo joitain kiusaava kaatuileminen olisi ennemminkin rautavika, tai sitten jonkin ladatun sovelluksen aiheuttamaa, kun se kuitenkin kiusaa niin harvoja.

Itse olin jopa hieman varautunut näihin huhuttuihin kaatuilemisiin tai satunnaisiin öisiin sammumisiin, mutta nyt kun 920 ollut käytössä pari kuukautta niin se ei vaan ole kaatunut eikä sammunut kertaakaan, todellakaan edes mikään kokeilemani tai käyttämäni sovellus ei ole saanut laitetta täydellisesti kaatumaan tai jumittumaan vaikka itse sovellus olisi joskus kaatunutkin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Ademeion (vahvistamaton)

4

"Lumia 920, 820 ja 620 saavat taas seuraavat päivitykset"

Saavat taas seuraavat päivitykset? No olisi kai aika outoa, jos saisivat taas edelliset päivitykset...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

5

1@
>Sisältäisiköhän tämä päivitys jo sen, että 920 ei kaatuilisi?

Lainaus uutisesta

uutinen@
> mikä parantaa ... vakauttaa

3@
> tai sitten jonkin ladatun sovelluksen aiheuttamaa

Kyllä, joidenkin sovellusten kohdalla ilmenee, sitä voi myös korjata laitteen päivityksillä, itse sovelluksen päivittämisen lisäksi.

Vastaa
anzi2
anzi2

6

Mahtaako nuo suomessa 21.3 alkaen toimitettavat Lumia 620:t sisältää tuon päivityksen jo tehdasasennettuna?

Vastaa
peltsip
peltsip

7

@1, mun eka 820 kaatuili satunnaisesti monta kertaa päivässä. Meni DOA -vaihtona heti kun vaan ehdin myyjäliikkeeseen puhelimen ja romppeiden kanssa pistäytymään ja sain tilalle puhelimen joka ei ole enää kertaakaan kaatunut. kop kop.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.