Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia-mainos haukkuu Samsung Galaxy S3:n

14
Valtteri Ahonen

Lumia-mainos haukkuu Samsung Galaxy S3:n
Windows Phone Challenge -mainoksia (tai Smoked by Windows Phone, kuten aiemmin tavattiin sanoa) on nähty jo pidemmän aikaa ja useampaa sorttia. Uusin iskee kuitenkin hyvin suoraa ja häpeilemättä Samsungin kimppuun. Asian otti esille muun muassa GeekWire ja siitä kertoi myös Microsoft omassa blogissaan.

Microsoft on kertonut aloittavansa alla nähtävän mainoksen pyörittämisen NCAA:n koripalloturnauksissa. Mainoksessa näkyvät puhelimet ovat Nokian Lumia 920 sekä Samsungin Galaxy S3. Pätkässä otetaan pariskunnasta kuvat molemmilla puhelimilla iltahämärässä, eikä liene yllätys, että Microsoftin mainoksessa Windows-puhelin pieksee kilpailijansa mennen tullen.
Mainoksen ajoitus on ehkä hieman erikoinen, sillä Samsung on juuri julkaissut uuden lippulaivamallinsa ja se on tulossa myyntiin pikapuoliin.

Vaikka uusi mainos mukailee paljon vanhoja, niin kyseessä on kuitenkin ensimmäinen kerta kun sarjan mitään osaa esitetään televisiossa.

Kommentit (14)

peex
peex

1

Hohhoijaa. Jos ainoo asia millä kilpailijaa voidaan mollata telkkarissa on joku hemmetin pimeäkuvaus niin ei kyllä hyvin mene nokialla.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

2

En Nokiaa tässä syyttelisi.. Microsoftin mainos ja mainostaa Windows phonea. Siksi aika erikoinen lähestymistapa mainontaan, mainostaa jotain tuotetta jollain asialla mikä ei ole mainostettavan tuotteen ominaisuus :D Sama kuin Google mainostaisi Androidia vaikka Samsungin tai LG:n smart pausella tai mikä se onkaan.

Vastaa
perhana
perhana

5

Taitaa nyt olla samsung-fanit (ad mukaanlukien) hieman liian herkkähipiäistä... Mainoksessahan ei sanallakaan haukuta samsungia, siinä ainoastaan esimerkin avulla osoitetaan että Lumian kameralla saa huomattavasti paremman kuvan hämärässä, ja tästä nyt sitten saadaan revittyä otsikko "Lumia mainos haukkuu Samsung Galaxya"

Vastaa
haga1
haga1

6

Lumia mainos? Tämähän on Microsoftin Windows Phone mainos. Mitä koulua te toimittajat olette käyneet?

Vastaa
SamppaS3 @ (vahvistamaton)

7

On Microsoftilta/Nokialta idioottimaisen tyhmää verrata vanhoja malleja keskenään!!.Totuus on se,että pian markkinoille tulevassa uudessa Samsung Galaxy S4 mallissa on erittäin kilpailukykyinen 13Mpikselin kamera/optiikka,kenno joka on Nokia Lumia 920 mallin kameralle paha vastus!.Kehitystä on tullut mm.optiikkaan,kuvanvakautukseen jne...!.

Vastaa
DailyDawn (vahvistamaton)

8

Androidissa on niin paljon puutteita, ettei minua kiinnosta lainkaan jokin Samsungin kamera Android-kännyssä. Paremmat Linuxit kyllä kiinnostaisivat (ja tietenkin WP), vaikka mitään ratkaisevaa merkitystä tuskin on sillä, mikä kamera on paras, kunhan kamera on riittävän hyvä. iPhonenkin voi unohtaa, koska se on liian kallis, rajoittunut ja suljettu. Sekin on kuitenkin omalla tavallaan laadukkaampi kuin galaktiset muovikopiot. Säälittäviä ne jotka menevät halpaan ja ostavat esim. vain pikselimäärän perusteella uusimman mallin, jossa taas enemmän virtaa syövät komponentit.

Vastaa
tataka
tataka

9

jos katsotte loppuun saakka niin siinä mainostetaan lumia 920 ja windows phonea.

se on ihan fakta että hämäräkuvauksessa 920 on paras luuri, mutta itselläni oli se ja ei ne kuvat hyvässä valaistuksessa ole niin hyvä kuin s3 tai nexus 4... tosin siihen pitäisi tulla päivitys joka korjaa kameran ongelmia, jolloin päiväkuvat olisi paremmat.

Vastaa
minajinniki (vahvistamaton)

10

Jonnet taas kommentoi :D

Käyttäkää aika johonkin järkevämpään, räplätkää vaikka jotain pierusovellusta zte:llänne.

Vastaa
Jan@@ (vahvistamaton)

12

11@
Aivan.
Nokia ei osaa mitään komponentteja (mikrosiruja,kameran kennoja tne...) itse valmistaa!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja