Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia toi uudet kameraominaisuudet vanhoihin Lumioihin

4
Matti Vähäkainu

Nokia toi uudet kameraominaisuudet vanhoihin Lumioihin
Nokia on ilmoittanut tänään Conversations-blogissaan, että se tuo uuden Camera Extras -sovelluksen sekä suositun Cinemagraph-linssin kaikkiin Lumia-älypuhelimiin.

Windows Phone 8 -laitteista, kuten Lumia 920:sta tutut kameraominaisuudet löytyvät päivityksen myötä sovelluskaupasta myös Lumia 900, 800, 710, 610 ja 510 -puhelimille.

GIF-animaatiot mahdollistava Cinemagraph eli Elävä kuva on nyt saatavilla Lumia 900, 800 ja 710 -puhelimille ja saapuu pian myös edullisimmille Lumia 610 ja 510 -malleille. Camera Extras eli Kameran lisätoiminnot tuo mukanaan puolestaan Smart Shoot, Panorama, Action Shot ja Self timer -ominaisuudet. Lisätoiminnot on tosin ollut jo aiemmin saatavilla ainakin osalle Windows Phone 7.8 -laitteista.


Sovellukset löytyvät luonnollisesti Windows Phone -sovelluskaupasta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

pkaksp
pkaksp

2

Tulipa testattua tuo Elävä kuva. Muuten toimii hienosti, mutta kuva kääntyy jostain syystä kuvan ottamisen jälkeen ylösalaisin. :O

Vastaa
johtaja59
johtaja59

3

Eikös näissä pitänyt olla myös ominaisuus jolla puhelimen saa ottamaan kuvan esim. minuutin välein ja tekemään siitä videopätkän.
offtopic: Ei ole vielä uutisoitu, että Lumia 920 jaetaan Jenkeissä jo ilmaiseksi.

Vastaa
Gathago
Gathago

4

Hieman vääränlaista uutisointia, tuolla päin operaattorikytkyllä saa halvalla tai ilmaiseksi monesti puhelimen. Mutta sopimus on 2 vuodelle ja todella kalliisti kun laskee koko paketinhinnan sopimuksen ajalta.

Monesti pakettiin kuuluu vain puhelut, tekstiviesteistä ja datasta maksat kovasti.

Totta kuitenkin että hyvä tarjous silti, mutta on ennenkin näitä nähty myös muilta valmistajilta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja