Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Stephen Elop antoi iPhonelle runtua TV-lähetyksessä

21
Manu Pitkänen

Stephen Elop antoi iPhonelle runtua  TV-lähetyksessä
Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop ei osoittanut lainkaan sääliä Applen valmistamalle iPhone-älypuhelimelle eilisessä Hjalliksen kanssa -televisio-ohjelmassa. Hjallis Harkimon grillattavana ollut Elop viskasi iPhonen lattialle saatuaan sen hetkeä aiemmin Harkimolta.

Hjallis yritti lypsää Elopilta tietoa Lumia 928 -älypuhelimen julkaisuajankohdasta. Elop ei asiaa tietenkään voinut paljastaa, mutta se ei Hjallista juurikaan hidastanut. Samaisessa ohjelmassa Elop totesi, että Nokia kehittää tälläkin hetkellä uusia puhelinmalleja ja ne ovat kauniita.

Elopin ja iPhonen väkivaltainen kohtaaminen näkyy alla olevassa videossa. Koko haastattelun näkee MTV3:n Katsomo-palvelusta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (21)

Ranvier
Ranvier

4

Elop teki ihan oikein. :) Ja kyllä minäkin haluaisin Hjalliksen tavoin Nokian puhelimen, mutta Sailfish OS:llä varustettuna. :P

Vastaa
G0lden_Kebab
G0lden_Kebab

6

Juu, kyllä siinä kieltämättä vähän hymyilytti kun seurasi ohjelmaa ja Hjallis ojensi iPhonen Elopille joka "viskasi" sen sitten lattiaan niin että särähti.

Vastaa
Boss93
Boss93

7

@5 Juu juu sgs4 voittaa iP5:n, miten tuo oikein liittyy tähän uutiseen? harkimo haluaa Nokian eikä mitään muovilelua

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jan@@ (vahvistamaton)

8

@7 juu,juu kyllä Elop tietää että millaista peliä suomessa harrastetaan(:harrastukset kanadalaisella Elopilla ovat kovin suomalaiset).Nokia kännyköiden heittoa siis!. =)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
luumia920 @ (vahvistamaton)

14

Ei Gorilla lasi (Gorilla Glass,Gorilla Glass 2) kestä,vaikka pitäisi olla iskunkestävää materiaalia!!.
Gorilla Glass 3 ei ole vielä mitään tietoa.

Vastaa
kirkanen
kirkanen

15

Ei kyl Stephen Elop antanut itsestään kovinkaan fiksua kuvaa heittämällä toisen puhelimen lattialle. Jos olisi heittänyt mun puhelimen, niin olisin kysyny, et miksi hel****ssä hän heitti puhelimen, ja hakenut sen. Joku räväkämpi suomalainen mies olisi tuossa tilanteessa lyönyt ensin turpaan ja kysynyt vasta sen jälkeen.

Vastaa
kirkanen
kirkanen

17

@16 Jos se oli mainostemppu, niin todella huonoa mainontaa. Se todellakin vähensi haluani hankkia Nokian puhelimia. Siltinkään Stephen Elop ei antanut itsestään hyvää kuvaa.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

18

@15
Kyllä mun puolesta minkä vaan kännykkä firman pomo saa tulla mun puhelinta heitteleen, jos se on vanha/olen sitä vaihtamassa (kuten Hjallis ilmoitti ohjelmassa). Tilallehan Elop varmasti tarjos uuden ilmaseks. Hölmö. ;)

Tais Hjallis saada valita haluamansa nykymallistosta ja luulenpa, että Lumia 928 (tai mikä mallinimeksi tuleekaan) putoo myös Hjalliksen käteen kunhan tulee markkinoille. ;)

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

19

kirkanen,
Minusta Elop esiintyi oikein hyvin. Oli rento, hymyili, jutteli sujuvasti paineitta Hjalliksen uteluiden ohi. Kyllähän Elop esiintyä osaa. Ai niin, ja muisti mainita Suomenkin usein ja liittää sen omaan kotimaahansa Kanadaan riittävästi. Ei kuitenkaan minusta mitenkään lipevästi.

Miksei Elop sinusta antanut hyvää kuvaa itsestään?

Vastaa
Malboro
Malboro

21

Täytyy sanoa, vaikken iPhonesta tai Nokiasta koskaan ole pitänyt, niin ihan asiallinen ja jopa mielenkiintoinen lähetys oli, kun satuin vahingossa näkemää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja