Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Intian veroviranomaiset haluavat Nokian tilille veronkierrosta

5
Manu Pitkänen

Intian veroviranomaiset haluavat Nokian tilille veronkierrosta
Intian veroviranomaiset syyttävät matkapuhelinyhtiö Nokiaa yhteensä noin 21 miljardin rupian (n. 300 miljoonan euron) veronkierrosta. Viranomaiset ratsasivat Nokian Chennain tehtaan aiemmin tänä vuonna, jolloin puhuttiin vielä jopa kahden miljardin euron kierrosta.

Viranomaiset ovat vaatineet Nokian maksamaan sakot viidessä päivässä. Sakkojen suuruutta ei ole kerrottu julkisuuteen. Toimeenpanoa on lykätty Delhin korkeimman oikeuden päätöksellä. Nokia vannoo toimineensa maan lakien mukaisesti.

Nokia ei ole ainoa monikansallinen yritys, joka on joutunut Intian veroviranomaisten hampaisiin. Reutersin mukaan Cadburylla, Shellillä, Vodafonella ja LG:llä on vero-ongelmia maassa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

7520G
7520G

1

Taitaa tämä vitun intia olla pahassa rahapulassa. Menisivät vitun lusmut töihin niin ei tarviis laskuttaa joka yhtiötä turhasta...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
boss60 (vahvistamaton)

5

Veronkierto on paha ongelma, joka ei johdu työntekijöistä, jos yritys harrastaa tällaista!.Lakien noudattamattomudesta joutuu vastuuseen.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja