Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian navigaattori poistettiin sovelluskaupasta

10
Valtteri Ahonen

Nokian navigaattori poistettiin sovelluskaupasta
Nokian Windows Phone 8 -puhelimille tarkoitettu navigaatiosovellus HERE Drive+ Beta on poistettu Microsoftin sovelluskaupasta.

Tällä hetkellä sovellusta ei jostain syystä kaupasta löydy. Vanhoilla käyttäjillä palvelu näyttäisi silti edelleen toimivan hyvin, mutta mahdollisesti tuhannet uudet Lumioiden käyttäjät eivät tällä hetkellä pääse käsiksi sovellukseen.

Asiaan liittyvä virhekoodi on WMPoweruserin mukaan "error code 805a0194". Syytä sovelluksen poistumiselle ei toistaiseksi ole tiedossa. On mahdollista että Betan tilalle tulee pian "oikea" versio, tai sitten kyse on jonkinlaisesta viasta. Niin tai näin, asiaan saadaan varmasti selitys lähiaikoina.

Onko Puhelinvertailun lukijoilla ongelmia ko. sovelluksen kanssa?

Päivitys 1.4.2013 klo 10.00: Nokian @heremaps-profiili on Twitterissä kommentoinut asiaa. Ongelma on todellinen, tiedossa ja sitä korjataan.

Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (10)

ari12
ari12

1

Minulla on ollut ongelmia Here drive betan kanssa. Ajellessani ihan täällä koto Suomessa tiekartassa on kummia aukkoja. Välillä muutaman km:n välein navi käskee ryhmittymään oikealle tai vasemmalle ja tiestä ikään kuin puuttuu pätkä.

Vastaa
Gathago
Gathago

2

Huomattavasti on Lumioiden navigointi kyllä parantunut sitten ensimmäisten versioiden joista uupui paljon ominaisuuksia. Joita pieniä virheitä kyllä tulee joskus eteen. Jospa viimein beta loppuisi ja tulisi hiottu versio.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
HERE!! @ (vahvistamaton)

4

Paska verrattuna uusimpaan Google Maps versioon!!.Kummatkin on testattu.

Vastaa
syrtek66
syrtek66

8

Sivustolla ilmoitus :

"Tätä sovellusta ei voi hankkia täältä. Voit yrittää ladata sen suoraan puhelimella."

tässä nähdään missä maassa nykyään tehdään noksun softan. Intiassa ja jälki on samaa laatua. Massa ei todellakaan korvaan laatua.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
asman81 (vahvistamaton)

10

Miksi ihmeessä olisi ollut ongelmia Drive plussan kanssa? Aina yritetään kaivaa jotain negaa Nokiasta...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja