Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Väitetystä Lumia 950 -lippulaivasta vuosi kuva ja tietoja

7
Matti Vähäkainu

Väitetystä Lumia 950 -lippulaivasta vuosi kuva ja tietoja
Windows Phone Central on saanut käsiinsä kuvan, jossa väitetään olevan vielä julkaisematon Nokia Lumia 950. Edes WPCentral ei ole varma lähteen luotettavuudesta, joten on hyvä ottaa tiedot vastaan varauksella.

Kuvassa esiintyvä laite olisi mahdollisesti seuraava lippulaivamalli, joka panostaa edeltäjänsä tavoin erityisesti kameraan. WPCentralin lähteiden mukaan laitteen näyttö on Lumia 920:n tavoin 1280x768-resoluutioinen.

Lähteiden mukaan kamera ei ole 808 PureView'stä tuttu 41 megapikselinen, mutta sisältää samankaltaisia ominaisuuksia, kuten ylinäytteistys, häviötön zoom ja Xenon-salama.

Ominaisuuksien puolesta puhelin voisi olla hyvinkin totta, mutta kuvien vähyys ja laatu ei helpota varmistamista. Lisäksi laitteen Windows-näppäimen ulkoasu on muista Windows Phone -laitteista poikkeava -- joskaan se ei olisi ensimmäinen kerta prototyypissä, kuten WPCentral mainitsee.Jäämme odottelemaan lisätietoja ja vakuuttavampia kuvia tulevista lippulaivoista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (7)

Anonyymi käyttäjä
aamumuro (vahvistamaton)

1

Feikkiäkin feikimpi. Edes muron nillittäjät eivät kehtaisi väittää tuota Lumiaksi.

Vastaa
Taeco
Taeco

3

On kyllä niin törkeän ruma, että korkeintaan prototyyppi, jossa tahallaan halpa ulkokuori. Jos sitäkään...

Ja en oikein ymmärrä, miksi olisi perusteltua skipata muutama kymmen ja hypätä suoraan 950? Johan siinä alkaa 9-alkuiset numerot loppumaan kesken aika äkkiä, jos vaan joka toinen tai kolmas kymmenys kelpaa... L930 olisi paljon uskottavampi mielestäni.

Niin eikö Snapdragonit vieläkään tue yli 20MP kuvia?

Vastaa
7520G
7520G

4

Ei toi nyt törkeen ruma mun mielestä ole, vaikka ei yhtä hieno kun muut Lumiat. Ja kunhan vaan eivät mitään fyysistä näppäintä tuohon keskelle edes kaavaile!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
lähes tuntematon (vahvistamaton)

5

sehän rikkoo iponen patentteja suorakulmaiset reunat

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja