Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian ainut oma kauppa on nyt Helsingissä

8
Teemu Laitila

Nokian ainut oma kauppa on nyt Helsingissä
Nokia on vähentänyt omia myymälöitään tasaiseen tahtiin ja maaliskuun lopussa ovensa sulki Nokian isoin oma myymälä Shanghaissa. Nokia aikoo keskittyä tulevaisuudessa kasvattamaan näkyvyyttään operaattoreiden ja kolmannen osapuolen kauppojen sisällä, yhtiön edustaja kertoo All Things D:lle.

Shanghain myymälän sulkemisen jälkeen Nokian ainut oma myymälä sijaitsee Helsingissä. All Things Digitalin mukaan Nokian alkuperäisenä suunnitelmana oli perustaa ympäri maailman yhteensä 18 lippulaivamyymälää.

Kiina on tällä hetkellä maailman nopeiten kasvava älypuhelinten markkina-alue ja Shanghain myymälästä luopuminen kertoo Nokian merkityksen pienenemisestä alueella, mikä on yhtiön tulevaisuuden kannalta huono trendi. Symbian-puhelinten menekki on romahtanut alueella eikä Lumia-mallien myynti ole lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla.


Tiedustelimme Nokialta Helsingin myymälän tulevaisuutta ja päivitämme uutista, kun saamme yhtiöltä kommentin.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

7520G
7520G

1

Voi voi voi voi.....jänskä juttu, että Nokia on jo vuosia tehnyt pääosin tappiota ja joutui joku kuukausi sitten ottamaan 750'000'000€ velan ja silti vielä on koko "pulju" (lue:matkapuhelinjätti) pystyssä. En tiedä mistä lie saavat rahaa, mutta toivon hartaasti, että Nokia vielä nousisi, vaikka onkin pudonnut jo ojasta suon puolelle!

Vastaa
djtob
djtob

5

@4. Rölli, äskettäin Nokia on alentanut hintoja ja oikeasti Nokia pistää painetta Applelle ja Samsungille.

Nokia on uusinut jakelukanaviaan ja ei ole järkevää pitää omia kauppoja, jos jakelukanavien kautta myydään paljon enemmän kuin niissä omissa kaupoissa yhteensä.

Käsi ylös ne, jotka ovat käyneet aina ja ainoastaan Nokian putiikissa? Aina olen ostanut muualta mutta koskaan en ole astunut kertaakaan Nokian kauppaan.

Vastaa
mcmopo
mcmopo

6

Huonolta näyttää kyllä nokian kannalta. Vaikka lippulaivamyymälöiden sulkeminen ei niinkään paljon eroa tee, koska nokia on näkyvillä muissa myymälöissä kuten MS:n myymälöissä. Mutta rahakirstun tyhjeneminen onkin toinen juttu. Nokialla ei ole pian enää varaa kunnolliseen markkinointiin. Vaikka puhein olisi kuinka uusi ja hyvä niin ilman kunnollista markkinointia ei pääse pitkälle.

Tähän voidaan ottaa vertailukohdaksi Samsung. Vaikka mitään mullistavaa ei ole tullut pitkään aikaan niin puhelinmyynti vain kasvaa kunnollisen markkioinnin takia. Sama pätee lähes kaikkiin tuotteisiin kuten vaikka autojen lisälämmittimiin (Eberi/Webasto).

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja