Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tuki 1080p-näytöille tulossa Windows Phoneen tänä vuonna

6
Manu Pitkänen

Tuki 1080p-näytöille tulossa Windows Phoneen tänä vuonna
Android-puhelimissa jo nähdyt Full HD -näytöt ovat tekemässä tuloa Windows Phone -alustalle. Verkkojulkaisu The Vergen mukaan Microsoft valmistelisi älypuhelinohjelmistolleen julkaistavaa päivitystä, joka tuo mukanaan tuen 1080p-näytöille ja uusille Snapdragon-järjestelmäpiireille (neliydinpiirit).

Windows Phone 8 tukee tällä hetkellä WVGA- (800×480), WXGA (1280×768)- ja 720p-resoluutioita. Uuden resoluutiotuen myötä valmistajilta voidaan nähdä viisituumaisilla tai suuremmilla näytöillä varustettuja puhelimia.

The Vergen mukaan General Distribution Release -nimellä (GDR3) kulkeva päivitys ei liity Microsoftin Windows Phone Blue -päivitykseen, joka ilmestyy vuoden 2014 alussa. Blue-päivitys lähentää entisestään Windows Phone- ja Windows-käyttöjärjestelmiä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

TauDewa
TauDewa

1

Kunpa tulisi tuki 3,5" näyttöihin ja kompaktiin kokoon muuten laadukkaalla varustuksella (PureView, FM-lähetin, tuki Bluetooth sykevyölle, yms.), niin voisin käydä ostamassa itselleni aktiivikäyttöön.

Vastaa
tikte76
tikte76

3

Tuota olen odottanutkin. katsoin oikein milloin tulee windows phone 8.5 ja 9.0 ohjelmisto päivitykset josko niihin tulisi 1080p tuki. ja löysin jonkun lumia 1028 version googlen kautta. mielenkiinnolla odotan.

Vastaa
djtob
djtob

5

@4. Skitsorölli, jätä nämä uutiset lukematta ja kommentoimatta! Minua kiinnostaa WP enemmän kuin joku Android. En minä kitise niissä Android-uutisissa vaan luen ja jätän kirjoittamatta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja