Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Lumia-päivitysten jakelu alkoi, ei näy vielä Suomessa

8
Teemu Laitila

Lumia-päivitysten jakelu alkoi, ei näy vielä Suomessa
Nokia kertoo yhtiön tukifoorumeilla, että Lumia 920 -, 820- ja 620-puhelimille tarkoitettu ohjelmistopäivitys on tullut jakeluun.

Päivitys ilmestyy kuitenkin ladattavaksi perinteiseen tapaan eri aikaan eri maissa. Nokian mukaan päivitykset tapahtuvat "seuraavien viikkojen aikana".

Tiedot päivityksen sisällöstä julkaistiin jo maaliskuun puolivälissä. Lumia 920 - ja 820-malleissa päivitys parantaa näytön automaattista kirkkaudensäätöä, korjaa joidenkin käyttäjien raportoimat ongelmat ruudun pimenemisestä kesken puhelun sekä tuo muita suorituskykyyn ja vakauteen vaikuttavia korjauksia.

Tuoreempi Lumia 620 saa isomman päivityspaketin. Luvassa on parannus kosketusnäytön toimintaa (mm. monikosketuksen parantaminen), parempi äänenlaatu taustamelun vaimennusta tukevissa Bluetooth-kuulokkeissa, korjaus kameran valotukseen käytettäessä salamaa kirkkaassa valossa sekä pienempiä korjauksia.Lumia 920 - ja 820-mallien päivityksen versionumero on 1232.5957.1308.00xx ja Lumia 620:n versionumero on 1030.6407.1308.00xx,.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (8)

DragoonJ
DragoonJ

4

Itse kun olin tilannut expansysiltä (puhelin näyttää tietojen mukaan olevan Englannista kotoisin) tuon 620:n melkein kaksi kuukautta ennen sen suomijulkaisua, niin siihen sain tuon päivityksen jo eilen.

Vastaa
Kuveerty
Kuveerty

6

@5
Päivitysten sujuvuuden takia pääosin, jos kaikki halukkaat alkaisivat ladata päivityksiä samanaikaisesti, se voisi mahdollisesti tuoda yhteyksissä ongelmia, ts. palvelimet ruuhkautuisivat.

Toisaalta jaottelu on myös eräänlainen varautumistoimi siihen tyyliin, että mikäli päivityksessä menee jotain pieleen (joku pahempi bugi jäänyt päivitykseen) niin se on helpompi korjata eikä viallinen päivitys jää siten roikkumaan niin moneen luuriin.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Heh..,,!!, (vahvistamaton)

7

@6
Ai ruuhkaantuisi!!.. näillä myyntimäärillä..?? ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja