Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Analyytikot uskovat Lumia-myynnin kasvaneen yli miljoonalla

6
Matti Vähäkainu

Analyytikot uskovat Lumia-myynnin kasvaneen yli miljoonalla
Nokia kertoo tällä viikolla vuoden ensimmäisen neljänneksen tuloksesta. Mielenkiintoista on nähdä Nokian tuottavuuslukuja, mutta erityisesti kiinnostavat Lumia-malliston myyntiluvut.

Vielä viime vuoden lopulla uusien Lumia-mallejen myyntiä paikkasi rajussa alennusmyynnissä olleet edellisen sukupolven Lumia-laitteet. Tämän vuoden puolella myyntiin on saatu kuitenkin myös edullisempia Windows Phone -puhelimia.

Edullisemmat laitteet ovatkin menneet kaupaksi Aasiassa, uskotaan Reutersin haastattelemien analyytikoiden keskuudessa. Sijoitusyhtiö FIMin Michael Schroder uskoo, että Lumia-mallejen myynti kasvaa nyt paremman geografisen kattavuuden ja laajemman laitteistoportfolion ansiosta.

Nokian odotetaan myyneen ensimmäisellä vuosineljänneksellä 5,6 miljoonaa Lumia-puhelinta, joka on reilu miljoona kappaletta edellistä vuosineljännestä enemmän.Liikevaihdon uskotaan tippuvan reilu kymmenen prosenttia vuodentakaisesta noin kuuteen ja puoleen miljardiin euroon, mutta ei yhtä jyrkästi kuin edellisen neljänneksen lähes 20 prosentin pudotus.

Nokia kertoo tuloksesta torstaina, jolloin saamme tietää lopulliset luvut.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (6)

Anonyymi käyttäjä
ativS @ (vahvistamaton)

1

Nokian odotetaan myyneen ensimmäisellä vuosineljänneksellä 5,6 miljoonaa Lumia-puhelinta...halvemman hintaluokan malleja siis!!. ;(
Missä ovat Premium luokan mallit??!!. =)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
eihyvältänäytä @ (vahvistamaton)

2

http://mobiili.fi/2013/04/15/onko-lumia...taan-torstaina/
Nokian Lumia-puhelinten myyntivolyymien pitäisi kasvaa tänä vuonna merkittävästi, jotta Nokia pystyisi nostamaan toiminnan takaisin voitolliseksi. ”Sen osalta näkyvyys on todella heikko, ja tietenkin on olemassa mahdollisuus, että Windows-strategia epäonnistuu!!.
2 vuotta on JO kulunut Nokian ja Microsoftin yhteisestä "WP8 liiton solmimisesta" ja Lumia puhelimien myyntiluvut ovat edelleen heikommat,kuin kilpailijoilla (Android)!!.

Vastaa
KIPPO76
KIPPO76

4

@2 WP8 liitto ? Olihan alkuun Anroidinkin meno todella tahmeeta. Eihän noita nyt voi mitenkään verrata toisiinsa tällä hetkellä.Toinen ollut huomattavasti kauemmin markkinoilla. 1/4 ei sano vielä mitään. 2/4 enemmänkin,koska halvat 520 ja 620 ovat tulleet vasta vähän aika sitten myyntiin,niin niiden osalta nyt ei voi mitään vielä sanoa.No 620 on jo hetken ollut myynnissä. Mut 520/720 on nyt vasta tulossa,niin tulee lisää tarjontaa.Veikkaan että 2/4 myynti on jo 8,0 milj.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

5

2@
>2 vuotta on JO kulunut Nokian ja Microsoftin yhteisestä "WP8 liiton
> solmimisesta"

Kohta tulee jo 6kk ensimmäisestä WP8 laite julkaisusta...

Vastaa
Jonahan
Jonahan

6

Voitolliseksi *voi* päästä kohtuullisen pienelläkin volyymilla, kunhan firma on trimmattu kuntoon ja tuotteiden katteet ovat kunnossa, pelkään kyllä että kummatkin näistä ovat Nokialla vielä vähän haussa. Kannattaa muistaa, että Nokiallahan on paljon muitakin toimialoja kuin juuri älypuhelimet.

Androidin autuudesta julistava vahvistamaton nimimerkki voisi tutustua suurimpien Android-valmistajien tuloksiin ja tulla sitten takaisin. Samsungilla menee hyvin, mutta HTC ja Motorola ovat vaikeuksissa. Myyntiluvuilla ei ole valmistajalle juuri mitään merkitystä jos kassaan ei kerry rahaa. Alustan omistajalle ja kehittäjille käyttäjien lukumäärä on merkityksellisempi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.