Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Microsoftin ei tarvitse valmistaa puhelinta, koska heillä on Nokia

3
Manu Pitkänen

Microsoftin ei tarvitse valmistaa puhelinta, koska heillä on Nokia
Microsoftin Windows Phone -divisioonaa johtavan Terry Myersonin mielestä ohjelmistojätin valmistamalle puhelimelle ei ole tarvetta. Myerson kertoi näkemyksistään eilen AllThingsD:n mobiilikonferenssissa.

Myersonin mukaan Microsoftin valmistaman älypuhelimen tulisi olla sellainen laite, jollaista yhtiön laitevalmistajakumppanit eivät pystyisi tarjoamaan. Nokian ja HTC:n puhelimet tarjoavat kuitenkin niin hyvän käyttäjäkokemuksen, ettei Surface-puhelimelle ole Micorosoftin näkemyksen mukaan tarvetta. Ei ainakaan vielä. Lehtitietojen mukaan Microsoft kuitenkin jatkaa oman puhelimen kehittämistä.

Merkille pantavaa on, että Myerson mainitsi pääyhteistyökumppaneiksi Nokian ja HTC:n. Samsungin nimeä ei sanottu ääneen, vaikka korealaisyhtiö on ollut mukana Windows Phonessa alusta saakka. Samsungin panostukset ovat olleet kuitenkin ilmeisen pieniä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

KalikoJak
KalikoJak

1

"Nokian ja HTC:n puhelimet tarjoavat kuitenkin niin hyvän käyttäjäkokemuksen, ettei Surface-puhelimelle ole Micorosoftin näkemyksen mukaan tarvetta"

"Samsungin nimeä ei sanottu ääneen, vaikka korealaisyhtiö on ollut mukana Windows Phonessa alusta saakka. Samsungin panostukset ovat olleet kuitenkin ilmeisen pieniä."

Tai sitten Samsungin puhelin ei vain tarjonnut hyvää käyttäjäkokemusta. :D

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
green robot @ (vahvistamaton)

2

Tai sitten Samsung on jo huomannut,ettei Windows Phone 8 ole kilpailijaksi Androidille!. ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.