Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Financial Times: Nokia aikoo haastaa Galaxy Note -puhelimet

1
Manu Pitkänen

Financial Times: Nokia aikoo haastaa Galaxy Note -puhelimet
Arvostettu brittilehti Financial Times kertoo verkkosivuillaan, että Nokia suunnittelee omaa puhletti-kokoluokan ("phablet") laitetta. Laite siis kilpailee käytännössä Samsungin Galaxy Note -laitteiden kanssa.

The Verge uutisoi aiemmin tässä kuussa, että Microsoft aikoo julkaista Windows Phone -alustalleen myöhemmin tänä vuonna päivityksen, joka tuo mukanaan tuen 1080p-resoluutioille ja yli viisituumaisille näytöille. Tutkimusyhtiö IDC:n analyytikko Francisco Jeronimo on myös vaatinut Nokialta isokokoista puhelinta. Hänen mukaansa isoruutuisen puhelimen puute uhkaa muodostua samanlaiseksi esteeksi yhtiön menestykselle kuin simpukkapuhelinten tai kosketusnäyttöjen puute aikanaan.Valitettavasti Financial Times ei osannut kertoa kehitteillä olevan Nokia-puhletin yksityiskohdista mitään.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

jpa00
jpa00

1

Otsikko on aika huvittava. Nokialla ei ole WP:n kanssa mitään mahdollisuuksia haastaa Galaxy Note -laitteita siitä yksinkertaisesta syystä, että niissä on asioita, joita ei ole nykyisellään mitenkään mahdollista WP-laitteisiin saada. Muutamana esimerkkinä aidosti paineentunnistava kosketusnäyttö, sovellusten ajaminen rinnakkain ikkunoissa ja toimiva kynä.

Mikään ei tietysti estä Microsoftia muuttamasta WP-käyttöjärjestelmää sen verran, että sillekin tulisi tuki moisille ominaisuuksille, mutta en näe kovin todennäköisenä sitä, että noita asioita MS tulisi koskaan sallimaan, ehkä paineentunnistusta lukuunottamatta. Ja koska Nokialla ei ole mahdollisuuksia ihan oikeasti muokata WP-käyttöjärjestelmää tai tehdä siihen noin perustavanlaatuisia laajennoksia, niin otsikko menee aika pahasti huti. Nokialla on tietysti mahdollisuus tehdä phablet-laite, mutta toimintoihin on turha odottaa mitään perus-WP-laitteen ylittävää.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja