Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

FT: Nokia lanseeraa 40 megapikselin kameralla varustetun Lumian heinäkuussa

5
Manu Pitkänen

FT: Nokia lanseeraa 40 megapikselin kameralla varustetun Lumian heinäkuussa
Financial Times paljasti tuoreessa jutussaan, että Nokia kehittää haastajaa Samsungin suurille Galaxy Note -puhelimille. Jutussa todetaan lisäksi, että matkapuhelinvalmistajaa lähellä olevien lähteiden mukaan huhuttu ensimmäinen aito Pureview-Lumia lanseerataan heinäkuussa. Puhelimesta löytyy lehden mukaan 40 megapikselin kamera.

My Nokia Blogin mukaan Nokialla olisi tällä hetkellä kehitteillä kaksi versiota kyseisestä puhelimesta, jotka poikkeavat toisistaan vain prosessoriytimien määrän suhteen. Toisessa mallissa on kaksi ydintä ja toisessa on neljä ydintä. Puhelimessa on sivuston tietojen mukaan 41 megapikselin kamera ja 1280x768 pikselin AMOLED-näyttö. The Guardian kertoi helmikuun alussa, että 41 megapikselin kennolla varustettu Lumia-puhelin tulisi myyntiin Yhdysvalloissa kesällä, mikä sopii yhteen FT:n tietojen kanssa.Nokian ensimmäinen Pureview-puhelin oli vuoden 2012 alussa esitelty 808 Pureview. Pian esittelyn jälkeen Nokian älypuhelinjohtaja Jo Harlow paljasti, että Pureview-tekniikka tulee myös Lumia-puhelimiin.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (5)

JonzeFin
JonzeFin

1

Mikähän siinä on että aina puhutaan vaan megapikseleistä, eikä ikinä kiinnitetä huomiota kameran muihin ominaisuuksiin, jotka vaikuttavat kuviin vähintäänkin yhtä paljon kuin pikselimäärä? Oletettavastihan ne on kännykässä sellaista kuraa ettei niitä kehdata mainostaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

3

1@
>Oletettavastihan ne on kännykässä sellaista kuraa ettei niitä
> kehdata mainostaa.

Toimittaja on se joka nuo pikselit ottaa esiin, valmistaja on tuossa tekniikassa keskittynyt kuvanlaatuun.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
titles (vahvistamaton)

4

3@ Mokia puhuu megapikseleistä myös,mutta kun on kyseessä tiilet/WP niin...EI kiinnosta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja