Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kuvat paljastavat lisää tietoja Nokia Lumia Catwalkista

2
Manu Pitkänen

Kuvat paljastavat lisää tietoja Nokia Lumia Catwalkista
Nokia Lumia "Catwalkista" -älypuhelimesta on saatu lisätietoa verkkoon päätyneiden valokuvien ja puhelimen näyttöä esittelevän videon ansiosta. Puhelimesta otetut valokuvat julkaistiin ensimmäiseksi Baidu-verkkosivulla.

Kuvien perusteella Catwalkissa on alumiinista valmistetut kehykset, mutta takaosa saattaa olla muovia. Joka tapauksessa reunojen ja takaosan välillä on selvä saumakohta. Kuvassa näkyy myös pieni "kohouma" kameran kohdalla. The Vergen mukaan Nokia testaa juuri tällaista laitetta, mutta kuvien aitoudesta sivusto ei osannut suoralta kädeltä sanoa mitään. Kannattaa muistaa, että kuvat voivat olla varhaisesta prototyyppilaitteesta – lopullinen tuote voi poiketa kuvien laitteesta paljonkin.


Päivitys. Alkuperäisessä jutussa sekoitettiin Catwalk ja Lumia 928 keskenään. Juttua korjattu vastaamaan lähteiden tietoja.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

jonzee
jonzee

1

Näyttää kyllä perkeleen rumalta tuo takakansi tuon kameran kanssa. Toivottavasti ei ihan tuollaisena tule myyntiin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.